Winter Voordeel Dagen bij De Wit Schijndel!

20, 21 en 22 januari staan in het teken van Winter Voordeel Dagen bij De Wit! Tijdens deze drie dagen is er gezellige muziek, gratis glühwein en wintersportspecialisten van Bataleon, K2, Reusch, Poederbaas, 8848 Altitude, Killtec, Toni Sailer, Bollé, en Elan. Plus het hele weekend volop voordeel en extra aanbiedingen op talloze artikelen.


Enorme keuze wintersportartikelen bij De Wit Schijndel

Deze winter vindt u bij ons meer ski’s, snowboards, schoenen en skistokken dan ooit. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we de mooiste en grootste wintersportafdeling van Nederland hebben.



  • Meer dan 150 verschillende modellen skisets, al vanaf € 149,95

  • Meer dan 100 verschillende modellen snowboards, al vanaf € 199,95

  • Meer dan 100 verschillende modellen skischoenen, al vanaf € 79,95

  • Meer dan 50 verschillende modellen snowboardschoenen, al vanaf € 119,97

  • Meer dan 150 verschillende skihelmen, al vanaf € 41,97


Maar dit is nog lang niet alles! We hebben een groot en verrassend assortiment winterjassen, skibroeken, skimutsen, handschoenen, sjaals, schaatsen, snowboots, sleeën, sneeuwkettingen, dakkoffers, skihelmen, goggles, ski protectie en nog veel meer.
Alles voor de perfecte wintersportvakantie onder één dak bij De Wit Schijndel!


Advies van wintersportspecialisten

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari zijn er experts aanwezig van verschillende wintersportmerken zoals Bataleon, K2, Reusch, Poederbaas, 8848 Altitude, Killtec, Toni Sailer, Bollé en Elan. Zij zijn aanwezig om u te adviseren over de nieuwste wintersportspullen.


Gezellig dagje uit voor het hele gezin

Zondag 22 januari hebben we voor iedereen wat leuks en met extra voordeel op iedere afdeling. Ook buiten zorgen we voor extra gezelligheid met een heerlijke demo van OFYR. Maak er meteen een leuk dagje uit van. Wilt u even uitrusten na het winkelen? Kinderen of kleinkinderen vermaken zich uitstekend in Kinderland terwijl u een kop koffie of thee drinkt of een lekker broodje kop soep eet in Lunch Café Le Blanc.


Parkeren is bovendien gratis en uw hond mag gewoon mee naar binnen!


Tot dan!


Extra veel voordeel tijdens de Winter Voordeel Dagen!


* Kortingen en acties gelden alleen op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari, alleen in de winkel in Schijndel en mogelijk niet op aanbiedingen, reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.