Kies een categorie
  • Mijn account
  • De winkel & openingstijden
  • Klantenservice Hulp & contact
Lunch Café

Lunch Café

Lunchcafe Le Blanc Even bijkomen van alle indrukken die u in ons warenhuis opdoet? Maak dan gebruik van ons Lunch Café. U vindt Lunch Café Le Blanc bij de afdeling tenten op de 1e etage. U kunt er uitgebreid lunchen of gezellig iets drinken. Of u nu zin heeft in koffie met gebak of liever iets hartigs. De kaart is heel gevarieerd met gerechten voor de grote en kleine trek en voor iedereen wat lekkers. Heeft u een voedselallergie dan kunt u dit doorgeven bij onze medewerk(st)ers zodat zij hier rekening mee houden.

Gratis Wi Fi In het Lunch Café kunt u gratis gebruik maken van onze draadloze internetverbinding. Zo kunt u tijdens uw lunch bijvoorbeeld eenvoudig uw mail controleren of uw Facebook berichten bekijken. Om kosteloos gebruik te maken van onze WiFi hoeft u geen code of startpagina te gebruiken. Simpelweg verbinding maken en u kunt internetten.

Snack Paviljoen

Buiten vindt u Snack Paviljoen Le Blanc. Hier kunt u terecht voor een lekkere puntzak frites of een van de vele snacks, ijsjes, koffie en frisdrank. Tevens hebben we hier een kleine variant op het broodje gezond. Buiten het voorjaar en de zomer is het Snack Paviljoen alleen open op zaterdagen en op extra koop (zon)dagen. In het voorjaar en de zomer is het Snack Paviljoen bijna dagelijks geopend.

Een greep uit ons ruime assortiment

Koffie met gebak

Koffie met gebak

Een lekkere mok koffie of thee? Of heeft u liever cappuccino, macchiato of espresso? Geen probleem, aan u de keuze. Gecombineerd met een vers ambachtelijk gebakje naar keuze is dit een ware traktatie.
€ 4,20
appelflap

Appelflap

Overheerlijke warme appelflappen. Een traktatie voor bij de koffie of thee. Vers gebakken uit onze oven.
€ 2,40
saucijzenbroodje

Saucijzenbroodje

Een lekker saucijzenbroodje voor bij de koffie. Of als extra naast een van onze andere vers belegde broodjes. Het kan allemaal.
€ 2,40
Soep van de dag

Soep van de dag

Overheerlijke huisgemaakte soep van de dag. Dat is lekker genieten.
€ 4,10
Broodje kroket

Broodje kroket

Tijdens de lunch of als lekker tussendoortje een broodje kroket. Inclusief mosterd, mayonaise of curry. En een garnituur van aardappelsalade uit eigen keuken, sla, wortel, rettich, komkommer, tomaat en radijs.
€ 3,45
Broodje gehaktbal uit eigen keuken

Broodje gehaktbal

Broodje met gehaktbal uit eigen keuken met mosterd of frietsaus. En een garnituur van aardappelsalade uit eigen keuken, sla, wortel, rettich, komkommer, tomaat en radijs.
€ 4,25
Huzaren salade

Rundvlees salade

Een grove rundvleessalade met ei, tomaat, augurk, zilver uitjes, wortel, sla en schouderham
€ 3,95
Luxe broodje kaas

Luxe broodje kaas

Een vers afgebakken broodje naar keuze met een paar plakjes jonge kaas. En een garnituur van aardappelsalade uit eigen keuken, sla, wortel, rettich, komkommer, tomaat en radijs.
€ 3,05
Luxe broodje gezond

Luxe broodje gezond

Een vers afgebakken broodje naar keuze met schouderham, kaas, sla, worteltjes, komkommer, tomaat en ei. En een garnituur van aardappelsalade uit eigen keuken, sla, wortel, rettich, komkommer, tomaat en radijs.
€ 4,45
Luxe broodje gerookte zalm

Luxe broodje gerookte zalm

Een vers afgebakken broodje naar keuze met sla en verse gerookte zalm, een kuipje uitjes, kappertjes en roomkaas. En een garnituur van aardappelsalade uit eigen keuken, sla, wortel, rettich, komkommer, tomaat en radijs.
€ 5,35
Pasteitje kippenragout

Pasteitje kippenragout

Een pasteibakje gevuld met kippenragout uit eigen keuken. En een garnituur van aardappelsalade uit eigen keuken, sla, wortel, rettic, komkommer, tomaat en radijs.
€ 4,70
Maaltijdsalade tonijn

Maaltijdsalade tonijn

Sla met wortel, rettich, tomaat, komkommer, ei en radijs. Daarover tonijn, uitjes en kappertjes. Daarbij lekker een stukje toast en een dressing.
€ 5,05
Runderburger speciaal met frites

Runderburger speciaal met frites

Ons broodje runderburger op 1 bord met een portie frites. En een garnituur van aardappelsalade uit eigen keuken, sla, wortel, rettich, komkommer, tomaat en radijs.
€ 6,80
2 kroketten met 2 sneetjes brood

2 kroketten met 2 sneetjes brood

Rustiek vloerbrood met 2 kroketten. Hierbij nog wat mosterd of fritessaus. Daarnaast een garnituur van aardappelsalade uit eigen keuken, sla, wortel, rettich, komkommer, tomaat en radijs.
€ 5,00
Schnitzel met frites

Schnitzel met frites met een frisse garnituur.

Schnitzel met frites met een frisse garnituur.
€ 8,15
Winkelwagen
Verlanglijst
Uw favoriete artikelen bewaren, bekijken of delen? Log in of maak een account.
    • :
Er staan geen artikelen op uw verlanglijst.