Lunch Café Le Blanc

Lunchcafe Le BlancGraag verwelkomen wij u bij Lunch Café Le Blanc. Even een pauze tijdens het winkelen of gewoon een gezellig bezoekje. Elk seizoen hebben wij een andere menukaart zodat u kunt genieten van een volledig verzorgde lunch, er is keuze uit diverse broodjes, verse frites en overheerlijke salades.

Gratis Wi Fi Ook kunt u naast een kopje koffie of thee genieten van een tussendoortje of van het heerlijke gebak van Patisserie De Rouw.

Snack Paviljoen

Buiten bij het Snack Paviljoen, kunt u terecht voor een snelle hap of heerlijk genieten op het ruime terras waar de kinderen kunnen spelen in de speeltuin of op het springkussen. Frites, snacks, diverse broodjes, (soft)ijs en verschillende soorten drankjes staan daar op de kaart. Daarnaast is het Snack Paviljoen een ideale tussenstop bij een fietstocht door de mooie omgeving van Schijndel en Sint-Oedenrode. In het hoogseizoen (april t/m augustus) is het Snack Paviljoen de hele week geopend. Buiten dit seizoen is het Snack Paviljoen geopend op de vrijdagavond en zaterdagen.

Wij denken graag mee bij allergieën, een dieet of vegan opties.

Tot snel!