De Winkel

De Wit Schijndel

Rooiseweg 22
5481 SJ Schijndel
+31 (0)73-5492356

Route en contact

Openingstijden

Maandag: 09.30 - 18.00
Dinsdag: 09.30 - 18.00
Woensdag: 09.30 - 18.00
Donderdag: 09.30 - 18.00
Vrijdag: 09.30 - 21.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00
Zondag: gesloten
Speciale openingstijden

Dagje uit bij De Wit

De Wit Schijndel is niet zomaar een winkel, het is een wereld van 70.000m2 aan kampeer-, tuin en sportartikelen. Dit enorme aantal vierkante meters is opgedeeld in 3 hallen en 13 afdelingen, die vervolgens weer zijn onderverdeeld in gespecialiseerde subafdelingen. Alles wat u nodig heeft voor uw sport- of vakantie avontuur vindt u geheid bij De Wit Schijndel.

De Wit verkoopt alle bekende topmerken, maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse eigen merken. Wij vertegenwoordigen alle prijsklassen en bieden op die manier kwaliteit voor iedere portemonnee.

Uiteraard is uw hond ook van harte welkom.

Heerlijk eten en drinken

Even bijkomen van alle indrukken die u in ons warenhuis opdoet? Maak dan gebruik van ons Lunch Café. U vindt lunch café Le Blanc bij de afdeling tenten op de 1e etage. U kunt er uitgebreid lunchen of gezellig iets drinken. Of u nu zin heeft in koffie met gebak of liever iets hartigs wilt eten, u vindt het allemaal in ons Lunch Café Le Blanc. De kaart is heel gevarieerd met gerechten voor de grote en kleine trek en voor iedereen wat lekkers.

Sluit
Kinderen en kinderland

Terwijl u lekker aan het winkelen bent, vermaken uw kids zich uitstekend in ons kinderland. In Hal 1 hebben we een groot, kindvriendelijk en veilig, klim- en speeltoestel opgesteld.

Sluit
Onderhoud en reparatie

Service staat hoog in het vaandel bij De Wit Schijndel. Service betekent bij De Wit onder andere gemak. Zo kunt u gratis parkeren, mogen uw honden mee en kunt u gebruik maken van onze handige bezorgservice.

Service betekent bij ons ook onderhoud en reparatie. De Wit staat voor u klaar, voor en na uw aankoop.

Tot slot is advies een belangrijk onderdeel van service bij De Wit. Met meer dan 65 jaar ervaring is De Wit dé specialist in kamperen, tuin en sport. Wij delen onze kennis graag met u om er voor te zorgen dat u niet vindt wat u zoekt, maar vindt wat bij u past. Iedere klant heeft andere wensen en iedere sport- of vakantie avontuur stelt verschillende eisen aan producten. Hier spelen wij graag op in. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor klaar om u te voorzien van een eerlijk en betrouwbaar advies.

Sluit
Ruim assortiment tenten in de showroom

Het kopen van een tent doet u niet zomaar. Een tent moet voldoen aan de verschillende eisen die u stelt aan uw manier van kamperen. De Wit Schijndel heeft meer dan 65 jaar ervaring met het verkopen van tenten en informeert u graag over de mogelijkheden. Binnen ons brede scala aan tenten slaagt u altijd met de hulp van onze specialisten!

Sluit
Grootste collectie vouwwagens van Nederland

Vouwwagens worden ook wel omschreven als de ideale combinatie van een tent en caravan. Zit u er ook aan te denken om een vouwwagen aan te schaffen? Met 65 jaar aan ervaring helpt De Wit u graag! Bij de aanschaf van een vouwwagen is het belangrijk te weten hoe, waar en met hoeveel personen u gaat kamperen. De antwoorden op deze vragen vertaalt De Wit Schijndel in een passende vouwwagen voor u.

Sluit
De historie van De Wit

In 1948 begon opa De Wit met zijn handeltje. Zijn zonen, Albert, Henk, Ad en Peter, sluiten aan en nemen De Wit in 1970 over. De winkel groeit flink. In 1996 nemen Mark en Yvonne, de kinderen van Albert, het bedrijf over. In 2005 wordt De Wit uitgebreid met een extra verkoophal en in 2006 met een online shop. In 2013 bestaat De Wit Schijndel 65 jaar. In deze 65 jaar is De Wit uitgegroeid tot de specialist in kampeer-, tuin- en sportartikelen. Lees meer...

Sluit

Virtuele tour door de winkel

Nieuwsbrief