70.000 m2 Megastore in Schijndel Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Kies een categorie
 • Mijn account
 • De winkel & openingstijden
 • Klantenservice Hulp & contact

Nieuws

 1. Tweede paasdag geopend!

  22 april is het tweede paasdag! De Wit Schijndel opent dan haar deuren van 10:00 tot 17:00 uur! Dus kom gezellig langs voor een dagje uit en bezoek onze megastore van maar liefst 70.000 m². U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen, barbecues, kampeerartikelen en zwembaden. Lees meer »
 2. Door storing tijdelijk een mogelijk langere levertijd

  Momenteel ervaren wij een probleem met onze systemen. Hierdoor is het mogelijk dat bestellingen die zijn gedaan op maandag 8 april later worden geleverd dan u van ons gewend bent. Wanneer er nieuws is zal dat in dit bericht worden gemeld. Onze excuses voor eventueel ontstaan ongemak.

  Lees meer »
 3. Kom naar de Koopzondag op 7 april bij De Wit Schijndel

  Zondag 7 april (a.s.) opent De Wit Schijndel haar deuren. Zo kunt u het voorjaar goed beginnen. Bij ons vindt u alles voor buiten. Een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen, kampeerartikelen, barbecues en sportartikelen. Bekijk ook onze outdoor-afdeling voor de nieuwste collectie van dit jaar. Wij zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Lees meer »
 4. 13 April BBQ-dag bij De Wit Schijndel

  Wanneer de zon weer gaat schijnen gaan overal in Nederland de barbecues aan. Het zorgt voor gezelligheid en lekker eten. Daarom organiseren wij op 13 april de BBQ-dag bij De Wit Schijndel. Voor de liefhebber van jong tot oud is er op deze dag van alles te beleven en zijn er diverse aanbiedingen. Lees meer »
 5. Wandeldag 6 april bij De Wit Schijndel

  Bij De Wit Schijndel hebben wij jarenlang ervaring op het gebied van wandelen. Van een kleine wandeling tot de meest uitdagende avonturen. Daarom organiseren wij zaterdag 6 april de Wandeldag bij De Wit Schijndel. Van 10:00 tot 17:00 uur zijn er diverse activiteiten en demonstraties op het gebied van wandelen. Lees meer »
 6. Terugroepactie Honda EU22i generatoren

  In sommige Honda EU22i generatoren kunnen de schroeven, die worden gebruikt om de brandstofklep te monteren, los raken. Hierdoor kan er lekkage van brandstof optreden, wat brandgevaar met zich meebrengt. Daarom heeft Honda besloten tot een terugroepactie.

  Indien u in het bezit bent van een Honda EU22i generator, controleer dan het serienummer van uw generator. De terugroepactie betreft serienummers tussen EAMT-1000001 en EAMT-1265586. Als het serienummer van uw generator binnen dit bereik ligt en deze nog niet eerder gerepareerd is, stop dan direct met het gebruik van de generator en breng deze naar een erkende Honda-dealer, zoals De Wit Schijndel, voor reparatie. Deze reparatie is geheel kosteloos.

  Lees meer »
 7. Kom alles over snowboard materiaal te weten!

  De afgelopen weken heeft het volop gesneeuwd in de Alpen. Dat betekent prachtige witte pistes en vooral veel wintersportplezier. De meeste wintersportgebieden zijn uitgestrekt en bieden volop ruimte voor alle wintersporters, maar voordat je kunt gaan snowboarden heb je natuurlijk wel het een en ander aan materiaal nodig. Tom legt je graag alles uit over het materiaal dat je kunt gebruiken. Lees meer »
 8. Winter Voordeel Dagen bij De Wit Schijndel!

  Winter Voordeel Dagen bij De Wit Schijndel!Op 25, 26 en 27 januari vinden de Winter Voordeel Dagen weer plaats bij De Wit Schijndel! Er zijn diverse activiteiten voor het hele gezin, de live muziek en gratis glühwein zorgen bovendien voor een gezellige wintersportsfeer. Advies van wintersportspecialisten Op zaterdag 26 januari zijn de wintersportmerken Elan en Giro te gast in onze winkel… Lees meer »
 9. Wax & Slijp clinic bij De Wit Schijndel

  Op vrijdag 18 januari 2019 van 19:00 – 21:00 uur wordt er een wax & slijp clinic gegeven op onze wintersport afdeling. Tijdens deze avond kunt u alles leren over de kunst van het waxen en slijpen van uw ski’s of snowboard!Verzorgd door HolmenkolDe clinic wordt uitgevoerd door een specialist van Holmenkol. Hij laat zien en voelen welke verschillen er zijn bij het waxen en slijpen. Ook leert u wat de voordelen z... Lees meer »
 10. Kerstcadeaus voor de hele familie!

  December staat bekend als de maand van de cadeautjes. De Sint is het land net uit en je kunt alweer op zoek naar een origineel kerstcadeau voor een van je familieleden. Gelukkig hebben wij bij De Wit Schijndel genoeg leuks voor jong en oud.Zolang het maar buiten isIs hij een echte outdoor liefhebber? Voor een enthousiaste wandelaar bieden de Sidas 3 Feet outdoor inlegzolen comfortabele ondersteuning. Verder is een... Lees meer »
Winkelwagen