70.000 m2 Megastore in Schijndel Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Kies een categorie
 • Mijn account
 • De winkel & openingstijden
 • Klantenservice Hulp & contact

Nieuws

 1. Terugroepactie Honda EU22i generatoren

  In sommige Honda EU22i generatoren kunnen de schroeven, die worden gebruikt om de brandstofklep te monteren, los raken. Hierdoor kan er lekkage van brandstof optreden, wat brandgevaar met zich meebrengt. Daarom heeft Honda besloten tot een terugroepactie.

  Indien u in het bezit bent van een Honda EU22i generator, controleer dan het serienummer van uw generator. De terugroepactie betreft serienummers tussen EAMT-1000001 en EAMT-1265586. Als het serienummer van uw generator binnen dit bereik ligt en deze nog niet eerder gerepareerd is, stop dan direct met het gebruik van de generator en breng deze naar een erkende Honda-dealer, zoals De Wit Schijndel, voor reparatie. Deze reparatie is geheel kosteloos.

  Lees meer »
 2. Kom alles over snowboard materiaal te weten!

  De afgelopen weken heeft het volop gesneeuwd in de Alpen. Dat betekent prachtige witte pistes en vooral veel wintersportplezier. De meeste wintersportgebieden zijn uitgestrekt en bieden volop ruimte voor alle wintersporters, maar voordat je kunt gaan snowboarden heb je natuurlijk wel het een en ander aan materiaal nodig. Tom legt je graag alles uit over het materiaal dat je kunt gebruiken. Lees meer »
 3. Winter Voordeel Dagen bij De Wit Schijndel!

  Winter Voordeel Dagen bij De Wit Schijndel!Op 25, 26 en 27 januari vinden de Winter Voordeel Dagen weer plaats bij De Wit Schijndel! Er zijn diverse activiteiten voor het hele gezin, de live muziek en gratis glühwein zorgen bovendien voor een gezellige wintersportsfeer. Advies van wintersportspecialisten Op zaterdag 26 januari zijn de wintersportmerken Elan en Giro te gast in onze winkel… Lees meer »
 4. Wax & Slijp clinic bij De Wit Schijndel

  Op vrijdag 18 januari 2019 van 19:00 – 21:00 uur wordt er een wax & slijp clinic gegeven op onze wintersport afdeling. Tijdens deze avond kunt u alles leren over de kunst van het waxen en slijpen van uw ski’s of snowboard!Verzorgd door HolmenkolDe clinic wordt uitgevoerd door een specialist van Holmenkol. Hij laat zien en voelen welke verschillen er zijn bij het waxen en slijpen. Ook leert u wat de voordelen z... Lees meer »
 5. Kerstcadeaus voor de hele familie!

  December staat bekend als de maand van de cadeautjes. De Sint is het land net uit en je kunt alweer op zoek naar een origineel kerstcadeau voor een van je familieleden. Gelukkig hebben wij bij De Wit Schijndel genoeg leuks voor jong en oud.Zolang het maar buiten isIs hij een echte outdoor liefhebber? Voor een enthousiaste wandelaar bieden de Sidas 3 Feet outdoor inlegzolen comfortabele ondersteuning. Verder is een... Lees meer »
 6. Black Friday Weekend bij De Wit Schijndel

  Aankomend weekend, vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november, is het bij De Wit Schijndel Black Friday Weekend! De speciale aanbiedingen zijn het hele weekend geldig.Acties in onze webshopEen selectie van onze artikelen met extra scherpe prijzen vindt u vanaf vrijdag 9.30 uur hier.Meer acties in de winkelIn onze winkel in Schijndel geniet u van nóg meer aanbiedingen! Zo zijn alle artikelen in onze outlet dit w... Lees meer »
 7. Winterweberen 2018; cashback acties!

  Ook dit jaar is er weer een actie in de wintermaanden. Bij aankoop van door Weber geselecteerde actieproducten geldt een cashback actie. In de actievoorwaarden wordt exact uitgelegd hoe de actie in zijn werk gaat. Lees meer »
 8. Ski & Snowboard Happening 24 en 25 november

  Op zaterdag 24 november en koopzondag 25 november staat De Wit Schijndel in het teken van de Ski & Snowboard Happening! Kom helemaal in de wintersportsfeer en geniet van gratis glühwein en gezellige muziek tijdens het shoppen.De grootste wintersportafdeling van NederlandBij De Wit Schijndel vindt u een enorme collectie ski’s, snowboards, schoenen en protectie van alle grote merken. Ook is het bij ons mogelijk ... Lees meer »
 9. Wax- en slijpactie 2018

  Wintersportfans opgelet! Maak nu gebruik van de Wax- & slijpactie bij De Wit Schijndel: 10,- korting op een ski of snowboard onderhoudsbeurt naar keuze. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2018.Onderhoudsbeurt ski's al vanaf 9,95! Voorbeeld basisbeurt: Voorslijpen, loopvlak en structuur slijpen, staalkanten slijpen, High Tech radiaal tuning, warm waxen en polijsten. Ski’s normaal 19,95 met vroegbo... Lees meer »
 10. Kom naar de Keepers Info-avond op 31 augustus

  Op vrijdagavond 31 augustus vindt vanaf 19:00 uur de Keepers Info-avond plaats bij De Wit Schijndel. Een avond boordevol informatie en acties speciaal voor keepers!Meet & GreetKom bijvoorbeeld langs voor een Meet & Greet met Ronald Waterreus, de oud-keeper van onder andere PSV en Oranje. Daarnaast kan hij u alles vertellen over zijn eigen collectie keepershandschoenen RWLK; door zijn ervaring en expertise ... Lees meer »
Winkelwagen