Voel je thuis op de camping. Sfeervol kamperen doe je zo!

Er is altijd vanalles te beleven op de camping (en daarbuiten). Zo kom je de dag wel door! Wanneer de avond valt, is het dan ook heerlijk om te genieten van de rust. Op je gemak onder de luifel bedenken wat je de volgende dag allemaal wil beleven. Het is dan wel zo gezellig als het in en rondom je caravan of camper knus is aangekleed. Zo voel je je helemaal thuis!

Sfeervolle aankleding

 

Met een fleurig tenttapijt, mooi tafelkleed en een paar leuke kussens creëer je meteen een gezellige ambiance. Dat ziet er al heel anders uit dan een “kale” tafel en stoelen. 

Sierkussens

Maak het extra gezellig in je camper, tent, vouwwagen of caravan met enkele sierkussens

Tenttapijten

Fleur je tent, caravan, camper of vouwwagen op met een Safarimat van Safarica. 

Tafelkleden

Niet alleen ideaal voor wat extra aankleding, maar een tafelkleed is ook gemakkelijk schoon te maken. Dat is wat je wil horen tijdens je vakantie!

Gezelligheid wanneer het gaat schemeren

 

De zon gaat onder, de lucht kleurt mooi rood oranje en jij sluit onder je luifel weer een prachtige dag af. Met leuke lichtjes of een klein tafelvuurtje maak je de invallende avond nóg knusser.

Tafelvuur

Het gevoel van een kampvuur, maar dan in klein formaat en veilig op tafel. Binnen no-time heb je een prachtige dansende vlam op tafel staan.


Cotton Ball Lights

Tot in de late uurtjes genieten van de gezelligheid buiten? Dat kan met de warme sfeerverlichting van Cotton Ball Lights.


Onder de parasol

Op de een of andere manier voelt het zitten onder een parasol altijd knus en geborgen aan. Heb jij dat gevoel ook? Een parasollamp biedt uitkomst als het donker wordt. 


Tijd om te borrelen!

 

Na een hele dag in de weer te zijn geweest, is het in de avond hét moment om lekker te ontspannen. Lekker koud drankje, wat nootjes erbij of een kaasplankje. Op en top genieten. Wij zien het al helemaal zitten!

Glazen

Glaasje wijn erbij als de kids op bed liggen of misschien komen de overburen wel gezellig langs. Dat is genieten. En met onbreekbare glazen zorg je ervoor dat ze de kampeertrip overleven.  

Schalen

Groot of klein? Een fleurige set of ga je voor de basic kleuren? Je schalen moeten tegen een stootje kunnen, dus kies zorgvuldig. Ohja, het is ook wel fijn als er genoeg lekkers in kan!

Borrelplanken

Maak de avond compleet met een borrelplank! Een worstje aansnijden, smeuïge blokjes kaas en misschien nog een schaaltje mosterd erbij. Klaar = Kees!

 

Met je vrienden genieten van een kampvuur

Ben je met een stel vrienden op kampeervakantie, dan is het toch geweldig om met z’n allen om een zelfgemaakt kampvuur te zitten. 

Check van tevoren wel of dit mag natuurlijk, een kampvuur mag je niet zomaar overal en bij iedere camping maken. Wellicht heeft de camping een speciale plek hiervoor. Dan val je ook je kampeercollega’s niet lastig.

Je ziet het: je hebt niet veel nodig om op de camping het knusse thuisgevoel te creëren. En het kost ook nog eens weinig moeite. Benieuwd wat wij nog meer voor kampeerspullen voor je in petto hebben? Bekijk ons assortiment online of kom langs in de winkel.