Ski accessoires kopen


Wie op wintersport gaat kan de nodige ski accessoires wel gebruiken. Bekijk onze ski accessoires online of kom langs in onze winkel in Schijndel. Lees meer

Sorteer op:
Sidas Nanoset V2.0 batterij set
159,95
Alleen online
Sidas Volcano H inlegzolen
45,95
Alleen online
Sidas 3 Feet Winter Low inlegzolen
49,95
Alleen online
Sidas 3 Feet Winter High inlegzolen
49,95
Alleen online
Sidas 3 Feet Winter Mid inlegzolen
49,95
Alleen online
Sidas Outdoor Volume Reducer 2 mm inlegzolen
7,95
Op voorraad
Sorteer op:

Een complete wintersport uitrusting

Bij een ski- of snowboardvakantie komt veel kijken. Niet alleen heeft u ski’s of een snowboard nodig. U moet ook denken aan een betrouwbare helm, skibril of goggle, ski protection en uiteraard skischoenen- of snowboardschoenen. Daarnaast kunt u bij De Wit Schijndel terecht voor een breed assortiment aan handige en onmisbare wintersportaccessoires en onderhoudsproducten. Met zorgvuldig gewaxte en geslepen ski’s en snowboards beweegt u soepeler en heeft u duidelijk meer grip op de piste. De kans op ongelukken wordt daardoor een stuk kleiner.

Opbergtassen

Een stevige ski- of snowboardtas is handig om uw ski’s of snowboard inclusief schoenen veilig te vervoeren in de trein, het vliegtuig of de auto. Bij De Wit Schijndel kunt u terecht voor verschillende tassen en hoezen om uw ski’s of snowboard te beschermen. Uw dure materiaal kunt u overigens beter niet te lang bewaren in een opbergtas, omdat er dan roestvorming kan optreden.

Gemak en veiligheid op de piste

Met een skipashouder heeft u uw skipas altijd direct bij de hand. U kunt er ook sleutels of andere voorwerpen aanhangen. Daarnaast is een kabelslot op de piste handig om uw dure materiaal veilig vast te maken als u even wat anders aan het doen bent of lekker in de zon zit te genieten van een drankje of een hapje.

Voorkom uitglijden

U bent vast wel eens uitgegleden op een bevroren stoep of straat. Misschien denkt u er aan terug met een glimlach, maar misschien was u wel één van de vele pechvogels die zijn pols of elleboog brak tijdens de val. De afgelopen jaren hebben tienduizenden mensen in Nederland botbreuken opgelopen na te zijn uitgegleden op straat. Denk niet dat u de hele winter binnen moet zitten, er is zeker een oplossing! Zo kunt u makkelijk antislipzolen, antisliphakken of sneeuwkettingen bevestigen onder uw schoenen. Een makkelijke manier om uitglijden te voorkomen.

Antislipzool

De antislipzool is gemaakt van elastisch rubber en voorzien van antislipplaatjes onder de voorvoet en de hak. Deze antislipplaatjes zijn voorzien van pinnen die zorgen voor grip op het ijs en in de sneeuw. U brengt de antislipzool makkelijk zelf aan. U steekt eerst de neus van de schoen in de antislipzool, trekt het volledig over de zool en bevestigt het tot slot over de hak van de schoen met een stevige aantreklip. U kunt de antislipzool aanbrengen over vrijwel alle modellen schoenen of laarzen.

Antisliphak

De antisliphak wordt, zoals de naam al aangeeft, bevestigd aan de hak van uw schoen. Het Fins veiligheidsinstituut VTT heeft uit onderzoek kunnen concluderen dat de meeste valpartijen worden veroorzaakt door balansverlies na het wegglijden van de hak. Het voordeel van een antisliphak ten opzichte van een antislipzool is dat deze minder opvalt en u het gevoel houdt in de voorkant van de schoen. Dat kan handig zijn bij bijvoorbeeld autorijden. Sommige mensen lopen echter meer op de voorkant van de voet en vinden een antislipzool veiliger.

Sneeuwkettingen voor schoenen

De grip wordt bij sneeuwkettingen niet verzorgd door spikes of pins, maar door een stalen spiraal. Vandaar de naam sneeuwketting. U brengt de sneeuwketting makkelijk aan door de voorkant achter de neus van de schoen te haken en over de zool naar de hak te trekken. De buitenste band past zich vervolgens aan naar de vorm van de schoen. Met een sneeuwketting wordt de volledige schoen voorzien van antislip materiaal, dus u heeft zowel voorwaarts, achterwaarts en zijwaarts grip.

Ski accessoires bij De Wit Schijndel

Weet u precies welke ski accessoires u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal accessoires uit ons aanbod in de winkel kunt u ook in onze webshop vinden.