Reusch

Het van origine Duitse merk Reusch is inmiddels wereldwijd bekend als producent van professionele wintersporthandschoenen en keeperhandschoenen. De geschiedenis van het merk begint in 1934. In dat jaar vervaardigt Karl Reusch zijn eerste paar handschoenen, op de zolder van zijn huis. Met veel passie en liefde voor details maakt hij innovatieve handschoenen van de hoogst mogelijke kwaliteit. De eerste paren worden met de hand genaaid.

In de loop van de jaren worden de handschoenen steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Vanaf 1972 richt Reusch zich op de behoeften van professionele wintersporters. Zoon Gebhard Reusch neemt het bedrijf over en lanceert een collectie speciale wintersporthandschoenen. Nog geen jaar later ontwikkelt Gebhard Reusch samen met de legendarische keeper Sepp Maier de allereerste keeperhandschoenen. Een mijlpaal voor de voetbalwereld!

In 1984 bestaat Reusch 50 jaar en is het merk wereldwijd marktleider in sporthandschoenen. Op zoek naar nieuwe marktsegmenten introduceert Reusch in 1989 zijn eerste skikleding. In het jaar 2000 wordt de productrange nog verder uitgebreid met helmen en skibrillen. Vanaf 2004, wanneer Reusch 70 jaar bestaat, gaat het bedrijf terug naar zijn roots en richt zich weer hoofdzakelijk op wintersport- en keeperhandschoenen voor zowel amateurs als professionals.

De hoofdvestiging van Reusch is gevestigd in het Duitse Reutlingen. Via distributiepartners in ongeveer 50 landen worden de producten van Reusch wereldwijd verkocht.

1/3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

1/3

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nieuwsbrief