Direct naar:


Oplaadpunt elektrische auto

Rolstoelvriendelijke winkel

Wij vinden dat een ‘Dagje De Wit’ voor iedereen plezierig moet zijn. Daarom hebben we onze winkel in Schijndel zo ingericht dat u met een rolstoel overal makkelijk bij kunt. Op de begane grond in de buurt van de tentenafdeling vindt u een invalidentoilet met aangepaste voorzieningen. Vanaf de begane grond kunt u met een lift naar het Lunchcafé op de eerste etage. Met deze lift bereikt u ook de afdeling vouwwagens en voortenten op de tweede etage.
Bij onze kassa’s hebben we verder extra rekening gehouden met rolstoelen en elektrische rollators.Tevens liggen vlakbij de ingang vier speciale invalidenparkeerplaatsen.
Uiteraard kunt u altijd aan medewerkers van De Wit Schijndel vragen of ze u verder kunnen helpen. De informatiebalie vindt u direct bij binnenkomst van onze winkel.


Gratis oplaadpunt fiets en scootmobiel

Gratis oplaadpunt fiets en scootmobiel

De Wit Schijndel heeft een eigen oplaadpunt voor elektrische fietsen en scootmobiels. Dit oplaadpunt vindt u bij de fietsenstalling voor de ingang van de winkel. Onze winkel ligt aan het fietspad tussen Schijndel en Sint-Oedenrode, vlakbij recreatiegebied de Vlagheide en andere recreatievoorzieningen, waardoor er veel fietsers onze winkel bezoeken. Als u aan het winkelen bent kunt u tegelijkertijd de accu van uw elektrische fiets of scootmobiel opladen. Daardoor bent u na uw winkelbezoek meteen weer startklaar! Het gebruik van het oplaadpunt is geheel gratis.


Gratis oplaadpunt elektrische auto

Gratis oplaadpunt elektrische auto

Komt u met een elektrische auto naar Schijndel en heeft u een oplaadpunt nodig? Geen probleem! Speciaal voor het opladen van elektrische auto's beschikt De Wit Schijndel over een eigen ABB laadpaal, voorzien van een type 2 stopcontact (ook wel Mennekes-stekker genoemd). Het oplaadpunt bevindt zich aan de voorzijde van de parkeerplaats, waarvoor er vier parkeerplaatsen gereserveerd zijn. De sleutel voor het laadpunt kunt u ophalen bij de receptie en hem daar na afloop ook weer inleveren. U kunt gratis gebruik maken van het oplaadpunt, hieraan zijn geen verdere kosten verbonden. In onze winkel vindt u overigens ook talloze autoaccessoires!


Speeltuin

Speeltuin

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in onze speeltuin. De speeltuin vindt u voor de hoofdingang van het winkelpand en naast het terras van snackpaviljoen Le Blanc. Op de verschillende speeltoestellen kunnen de kinderen heerlijk klimmen, klauteren en glijden van de glijbaan. De speeltuin heeft bovendien een veilige ondergrond met rubberen tegels.

Kinderland

Ook in onze winkel kunnen uw kinderen naar hartenlust spelen in Kinderland.


Snack Paviljoen Le Blanc

Snack Paviljoen Le Blanc

Na uw bezoek aan onze winkel kunt u genieten van een hapje en drankje in het Snack Paviljoen Le Blanc. Als u de winkel via de uitgang verlaat kunt u eigenlijk niet om het geheel vernieuwde Snack Paviljoen heen. Hier kunt u onder de overkapping of op het terras genieten van een frietje, frisdrank en een ijsje. Het Snack Paviljoen is dagelijks geopend in het voorjaar en de zomer. In de herfst en winter is Snack Paviljoen Le Blanc alleen geopend op zaterdagen en koopzondagen.


Lunch Café Le Blanc

Lunch Café Le Blanc

Even uitrusten doet u in ons Lunch Café. Hier vindt u een zeer uitgebreide menukaart met heerlijke warme en koude gerechten. Ook kunt u hier terecht voor een kop soep, een heerlijk belegd broodje of een lekker kopje koffie met gebak. Wij verwelkomen u graag in Lunch Café Le Blanc.


Wifi

Wifi

In Lunch Café Le Blanc kunt u gebruik maken van draadloos internet. Het wifinetwerk van Le Blanc is gratis toegankelijk, aanmelden met een speciaal wachtwoord is niet nodig. Zo kunt u altijd uw e-mail checken, een berichtje sturen via WhatsApp of de Facebookpagina van De Wit Schijndel bekijken.


Honden zijn welkom

Honden zijn welkom

Als u gaat winkelen bij De Wit Schijndel hoeft u uw hond niet thuis te laten. Uw trouwe viervoeter mag namelijk gewoon mee naar binnen. Uiteraard mits ze zijn aangelijnd en onder controle blijven van hun baasje. Op de eerste etage bij Lunch Café Le Blanc staat voor de hond een bakje water klaar.


Airconditioning

Airconditioning

Bij De Wit Schijndel kunt u altijd comfortabel winkelen, of het nu een hete zomerse dag of een ijskoude winterdag is. Dankzij onze airconditioning is de temperatuur in onze winkel altijd aangenaam.


Aangepast toilet en babyverzorging

Aangepast toilet en babyverzorging

Op de begane grond van onze winkel vindt u een aangepast toilet. Dit toilet is extra ruim en rolstoeltoegankelijk. Ook vindt u in het aangepast toilet een baby verschoontafel, net als in het damestoilet op de begane grond.


1200 gratis parkeerplaatsen

1200 gratis parkeerplaatsen

U kunt zonder problemen met de auto onze winkel bezoeken. De Wit Schijndel heeft een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Wij beschikken over 1200 parkeerplaatsen en zorgen op drukke dagen voor extra parkeerruimte. Ook is er voldoende ruimte om met caravan of camper op onze parkeerplaats te parkeren. Handig als u onderweg naar uw vakantiebestemming onze winkel wilt bezoeken.


Bushalte voor de deur

Bushalte voor de deur

Ook met de bus kunt u naar De Wit Schijndel. Vanuit Eindhoven en ’s-Hertogenbosch kunt u met lijn 156 rechtstreeks naar onze winkel. U stapt recht voor de deur uit, lekker makkelijk dus. Plan uw reis vooraf voor actuele reistijden.