Voorjaarsfestival bij De Wit Schijndel

Vrijdag 31 maart , zaterdag 1 april en zondag 2 april is het Voorjaarsfestival bij De Wit in Schijndel! Tijdens deze drie dagen is er volop plezier, gezellige muziek en demo’s van diverse merken. Daarnaast is er ook volop entertainment voor jong en oud.


Demo’s en advies van specialisten


Naast onze eigen specialistische verkoopmedewerkers zijn er specialisten aanwezig van Erdé Daxara, Exped, Cocoon, Shinga, Crespo, Mepal, Osprey, Nordisk, Fjällräven en Lowa.


Voorjaarsfestival


Tijdens het hele weekend kunt u bij De Wit Schijndel terecht voor alles op het gebied van kamperen maar ook voor tuin- en sportartikelen. Wilt u zich al verdiepen in andere aanbiedingen van De wit Schijndel? Bekijk dan alvast ons Voorjaarsfestival magazine.

Vergeet niet om een kijkje te nemen in onze uitgebreide vouwwagen- en tentenshowroom. Daarnaast hebben we een grote afdeling met kampeerartikelen waar u van alles kunt vinden om het kamperen met een tent, vouwwagen, caravan of camper nog leuker en comfortabeler te maken. Denk hierbij aan o.a. kampeermeubelen, koelboxen, fietsendragers, chemische toiletten, huishoudelijke artikelen, slaapzakken en slaapmatten, caravanspiegels en windschermen.


Tot ziens bij het Voorjaarsfestival!


Wij verwelkomen u graag in onze winkel op 31 maart, 1 en 2 april. Maak er meteen een gezellig dagje uit van en profiteer van extra veel voordeel. Parkeren is gratis en uw hond mag mee naar binnen! Na het winkelen kunt u uitrusten in Lunch Café Le Blanc of bij het Snackpaviljoen terwijl de kinderen of kleinkinderen zich vermaken in Kinderland of buiten op het speelterrein.