Tyreseal: Nooit meer een lekke band op vouwwagen of caravan

Nooit meer een lekke band op uw vouwwagen, camper of caravan? Dat kan nu met Tyreseal, een bandensealant die elke lek op het loopvlak van de band direct dicht. Gewoon tijdens het rijden! Het is nu mogelijk de banden van uw nieuwe vouwwagen of van uw eigen caravan, camper of vouwwagen bij De Wit Schijndel te laten behandelen met Tyreseal. Onze werkplaats is nu namelijk een officieel servicepunt van Tyreseal.

U rijdt door waar anderen stil staan!

Door Tyreseal toe te passen kunnen de banden van uw vouwwagen of caravan niet meer worden lek gereden op het loopvlak. En maar liefst 98% van alle lekken ontstaan in dit loopvlak.
Stelt u zich voor dat u over een grote schroef rijdt die uw band lek prikt. De druk in de band vult het gat van binnenuit met Tyreseal dat het lek direct dicht. Zonder te stoppen en zonder verlies van bandenspanning. U rijdt gewoon door!

Met Tyreseal rijdt u door waar anderen stilstaan!

Tyreseal verhoogt de levensduur van uw banden drastisch!

Lek rijden is dus verleden tijd met Tyreseal. Maar het mengsel heeft nog meer positieve eigenschappen die direct gunstig zijn voor uw portemonnee!
Het is eigenlijk een simpele optelsom. Met Tyreseal verdwijnt alle poreusheid van de band. Daardoor blijft de bandenspanning continue gelijk. Dit heeft tot effect dat de rolweerstand van de banden vermindert waardoor u weer tot 3% zuiniger rijdt.
De band zelf gaat veel langer mee; de slijtage van de banden wordt namelijk met ongeveer 20% verminderd.
De temperatuur, van de banden tijdens het rijden, daalt tot 25% waardoor er vrijwel geen kans op een klapband meer is.

Veilig, schoon en milieuvriendelijk

Alle grote bandenfabrikanten ondersteunen Tyreseal en u behoudt dus gewoon uw volledige fabrieksgarantie als u Tyreseal gaat gebruiken bij nieuwe banden. Daarnaast blijft het ook nog eens de hele levensduur van de band werken!
Het mengsel waaruit Tyreseal bestaat is 100% ecologisch, is officieel gecertificeerd en schaadt het milieu niet.

Veilig voor uw banden, ook tijdens stalling

Tyreseal droogt niet uit en verhardt niet. Dus zelfs als u niet met uw kampeermiddel rijdt zal het geen negatieve effecten hebben op uw banden. Het kan dus gewoon in de banden blijven staan tijdens bijvoorbeeld de winterstalling.

Uw nieuwe vouwwagen bij aflevering al voorzien van Tyreseal?

Het is nu mogelijk om uw nieuwe vouwwagen bij ons af te laten leveren met Tyreseal in de banden! Geef dit aan bij de order en wij zorgen dat de bandensealant is toegepast op uw banden. Vraag onze vouwwagenspecialisten naar de mogelijkheden en de tarieven.

Ik heb al een caravan of vouwwagen en wil ook de voordelen van Tyreseal benutten!

In dat geval kunt u contact opnemen met onze werkplaats. Maak een afspraak met één van onze monteurs en wij voegen Tyreseal toe aan uw banden. Ook bij onderhoudsbeurten aan uw kampeermiddel heeft u de mogelijkheid om Tyreseal toe te laten passen in uw banden. Vraag onze monteurs naar de mogelijkheden en de tarieven.