Pijnvrij skiën dankzij….. gebakken skischoenen!

 Fischer Vacuum Fit Technology; pijnvrij skiën dankzij….. gebakken skischoenen!

Nooit meer pijnlijke voeten of vervelende drukpunten in uw skischoenen, wat zou dat toch heerlijk zijn. Die ‘luxe’ is dichterbij dan u denkt. Dankzij de revolutionaire Fischer Vacuum Fit Technology kunt u bij De Wit uw schoenen letterlijk helemaal op maat laten bakken. In een heuse oven en slechts in 20 minuten klaar!

Vacuüm, druk en verwarmen?

Hoe werkt de Fischer Vacuum Fit Technology? Heel eenvoudig eigenlijk. In onze winkel in Schijndel zoekt u een model van Fischer uit.Fischer levert diverse modellen skischoenen welke geschikt zijn voor de Vacuum Fit Technology. Er is altijd wel een passend model te vinden. Vervolgens bent u nog maar drie stappen van de perfecte pasvorm verwijderd.

 

  • 1. Opwarmen

  • In een speciale oven wordt de buitenkant (de buitenschaal) van de skischoen tot 80 graden verhit. Afhankelijk van het model varieert dit van vijf tot tien minuten. De schoen is nu flexibel.
  • 2. Voorvormen

  • Nu moet de binnenschoen aangetrokken worden en stapt u in de verwarmde schoen. Vervolgens wordt een speciale Cooling- en Compression Pad aangebracht en dient u ongeveer 7 minuten in skihouding op het Vacuum Fit station te blijven staan. Afhankelijk van de persoonlijk wens kan de vacuümdruk aangepast worden. Hoe hoger de druk, hoe strakker de schoen.
  • 3. Perfecte Fit

  • Met behulp van gecomprimeerde lucht wordt de schoen naar de voetvorm gevormd. Hierna koelt de Cooling Pad de schoen af tot een normale temperatuur. In totaal kan de skischoen tot maximaal 5 keer opnieuw vervormd worden.

Na het toepassen van de Vacuum Fit Technology mogen de skischoenen de eerste 12 uur niet gebruikt worden.