Dit weekend: Winter Voordeel Dagen bij De Wit Schijndel

Aanstaande zondag, 17 januari, houdt De Wit zijn eerste koopzondag van 2016. Het hele weekend staat in het teken van de "Winter Voordeel Dagen". Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u profiteren van extra kortingen, leuke activiteiten en het advies van wintersportspecialisten van Salomon, Fischer, Rossignol, en Bollé. Uiteraard onder het genot van live muziek en gratis glühwein! Het weekend is niet alleen voor de wintersportliefhebbers, ook de kampeerders die zich nu al graag willen oriënteren hebben veel te bekijken tijdens de Winter Voordeel Dagen!

Advies van wintersportspecialisten

Onze verkoopmedewerkers zijn zelf fanatieke skiërs en snowboarders en specialisten op het gebied van skiën en snowboarden. U kunt bij hen terecht voor advies en vragen over ski's, snowboards, schoenen en bindingen. Daarnaast zijn er zondag 17 januari specialisten aanwezig op onze wintersportafdeling van Salomon, Fischer, Rossignol en Bollé. Wilt u zich alvast oriënteren op aanbiedingen van De Wit Schijndel, bekijk dan alvast onze Winter Voordeel Dagen actiekrant

Extra voordeel met kortingen tot 70 procent in onze OUTLET

Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen in onze sport en mode OUTLET. Diverse vrije tijd en sportkleding met hoge kortingen tot 70%! Profiteer van dit voordeel!

Gaat u in het voorjaar of in de zomer kamperen?

Bent u al bezig met zich te oriënteren op het komende kampeerseizoen? Dit is al mogelijk tijdens de Winter Voordeel Dagen. Er zijn al diverse nieuwe collecties en modellen in onze vouwwagen- en tentenshowroom te bewonderen.

Tot ziens bij de Winter Voordeel Dagen!

We verwelkomen u graag in onze winkel aankomend weekend. Maak er een lekker dagje uit van en profiteer van extra veel voordeel. Parkeren is gratis en uw hond mag gewoon mee naar binnen! Na al dat winkelen kunt u uitrusten in Lunch Café Le Blanc terwijl de kinderen of kleinkinderen zich vermaken in Kinderland.