De Wit Schijndel is Dometic servicepunt

De Wit Schijndel is een Dometic servicepunt en kan daardoor vrijwel alle losse onderdelen voor u bestellen. Wij zijn zelfs het grootste Dometic servicepunt van Nederland! De Wit Schijndel kan daardoor vrijwel alle losse onderdelen van Dometic koelkasten en airconditioners op bestelling leveren. Heeft u een onderdeel dat u wilt vervangen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Zo werkt het

Heeft u een onderdeel van een Dometic koelkast of airconditioner dat u wilt vervangen? Dan kunt u in een e-mail aan onze klantenservice het productienummer doorgeven dat op de sticker staat, zodat wij exact weten om welk type het gaat. Het productienummer kunt u als volgt terugvinden:

 

  • Bij koelkasten begint dit met 00 921 … … het nummer vindt u op de sticker in de koelkast
  • Bij airconditioners begint dit met 00 958 … … of 936 … … het nummer vindt u op de buitenbak (gedeelte dat zich op het dak bevindt)

Door dit nummer en het specifieke onderdeel aan ons door te geven, kunnen wij direct nakijken welke onderdelen er leverbaar zijn en zullen wij u daarover zo spoedig mogelijk informeren.

Cramer onderdelen

Wist u dat De Wit Schijndel ook onderdelen kan leveren van kookplaten en spoelbakken van Cramer? Ook daarvoor kunt u met onze klantenservice contact opnemen. Wij vragen u dan om een duidelijke foto van het artikel per e-mail naar ons te sturen, samen met de informatie die u van het product heeft, zoals type of artikelnummer. Zo kunnen wij voor u controleren of wij het betreffende onderdeel kunnen leveren.