Lowa online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Lowa

Vanuit een landbouwbedrijfje in Beieren begon Lorenz Wagner in 1923 zijn eigen kleine schoenmakerij. Onder de naam Lowa fabriceerde hij zijn eerste stevige schoenen voor bergtochten en hanteerde hierbij drie uitgangspunten: pasvorm, comfort en kwaliteit. Met deze criteria groeide Lowa inmiddels uit tot de grootste producent van berg- en wandelschoenen. Al bijna een eeuw kwaliteitsmerk in bergscho... Meer over dit merk

Lowa Cadin GTX Mid 640060 wandelschoenen junior anthracite turquoise
119,95
Op voorraad
Lowa Toro Pro GTX Mid 310757 wandelschoenen heren  anthracite grey
199,95
Op voorraad
Lowa Toro Pro GTX Mid 320769 wandelschoenen dames  graphite jade
199,95
Op voorraad
Lowa Camino Evo GTX 210627 bergschoenen heren brown graphite
289,95
Op voorraad
Lowa Camino Evo GTX 210627 bergschoenen heren steel  blue kiwi
289,95
Op voorraad
Lowa Malta GTX Lo 310545 wandelschoenen heren black
159,95
Op voorraad
Lowa Malta GTX Lo 320547 wandelschoenen dames anthracite rose
94,99 159,95
Niet op voorraad
Lowa Toro Pro LL Lo Ws 320658 wandelschoenen dames  pebble
94,99 159,95
Niet op voorraad
Lowa Toro Pro GTX Lo 320931 wandelschoenen dames graphite arctic
169,95
Op voorraad
Lowa Mauria EVO GTX 220721 bergschoenen dames  anthracite turquoise
289,95
Op voorraad
Lowa Axos GTX Mid 320844 wandelschoenen dames burgundy rose
118,99 199,95
Op voorraad
Lowa Trek Evo GTX Mid Ws 220743 bergschoenen dames black mint
148,99 249,95
Op voorraad

Lowa

Vanuit een landbouwbedrijfje in Beieren begon Lorenz Wagner in 1923 zijn eigen kleine schoenmakerij. Onder de naam Lowa fabriceerde hij zijn eerste stevige schoenen voor bergtochten en hanteerde hierbij drie uitgangspunten: pasvorm, comfort en kwaliteit. Met deze criteria groeide Lowa inmiddels uit tot de grootste producent van berg- en wandelschoenen.

Al bijna een eeuw kwaliteitsmerk in bergschoenen

Nu in 2016, ruim 90 jaar nadat Lorenz Wagner met de eerste productie van bergschoenen begon, geniet Lowa wereldwijd bekendheid als betrouwbaar kwaliteitsmerk. Er is maar één eis die Lowa aan elk van haar modellen schoenen stelt en dat is comfort. Compromisloos comfort. Dit komt tot uiting in de slogan ‘Lowa …simply more’. In 2010 vestigde Lowa een uniek record: twee miljoen paar schoenen gingen er wereldwijd over de toonbank.

De Renegade is 15 jaar een klassieker

Een illustratief voorbeeld van de Lowa bedrijfsfilosofie is de Renegade. Sinds de introductie in 1998 is de Renegade het meest verkochte model wandelschoen. Zijn status als klassieker heeft de Renegade te danken aan zijn veelzijdige en comfortabele eigenschappen. De bergschoen is al 15 jaar ideaal voor elk gebruik, waar en wanneer u wilt. Speciaal voor de gelegenheid wordt de Renegade in het jubileumjaar in gelimiteerde oplage en zeer tijdelijk uitgebracht in opvallende kleuren. Voor zowel dames als heren.

Wandelschoenen in elk segment, voor elk doeleinde

Lowa deelt haar schoenen in verschillende categorieblokken in. Elk type schoen behoort tot een categorie waarvoor deze het beste gebruikt kan worden. De uitgebreide collectie aan schoenen deelt Lowa in naar: Backpacking, Trekking, All Terrain en Active Lifestyle.

Schoenen uit de Backpacking serie bieden veel comfort en techniek. Ze zijn geschikt voor ijsklimmen of om meerdaagse (berg)wandelingen mee te kunnen maken. Bij het bergaf- of bergoplopen met(zware) rugzakken bieden deze schoenen stabiliteit en betere grip.

Trekkingschoenen, ook wel light-backpacking genoemd, zijn lichtgewicht technische schoenen en zeer universeel inzetbaar. Ze zijn geschikt van ruig tot glooiend terrein en voor dagelijks activiteiten. Elke model trekkingschoen is dan ook uitgerust met een passende gripvaste Vibram zoolconstructie.

Weer wat lichter van gewicht zijn de schoenen van de All Terrain Collection (ATC). Met een modern en fris  design zijn dit ideale schoenen voor bijvoorbeeld stedentrips, meerdaagse wandeltochten over redelijk vlak terrein of gewoon voor boodschappen of naar kantoor.

De Outdoor Fitness en Travel Fashion collecties behoren tot de Active Lifestyle schoenen. Modellen uit deze laatste categorie zijn lichtgewicht vrijetijdsschoenen voor diverse dynamische en sportieve outdoor activiteiten. Met uiteraard de vertrouwde Lowa comforteigenschappen.

Lowa heeft het allemaal, ook voor kinderen

Van een zware, hoogalpine bergtocht tot een eenvoudige avondwandeling. Lowa heeft voor elk doel de juiste schoen. Daarbij biedt Lowa met de unieke Kids-collectie een assortiment dat speciaal is afgestemd op kinderactiviteiten zoals springen, fietsen, ravotten, hardlopen, voetballen enz. Lage en halfhoge schoenen bieden de kindervoeten ondersteuning, stabiliteit en ventilatie met de kenmerkende, perfecte Lowa pasvorm.