Lowa online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Lowa

Vanuit een landbouwbedrijfje in Beieren begon Lorenz Wagner in 1923 zijn eigen kleine schoenmakerij. Onder de naam Lowa fabriceerde hij zijn eerste stevige schoenen voor bergtochten en hanteerde hierbij drie uitgangspunten: pasvorm, comfort en kwaliteit. Met deze criteria groeide Lowa inmiddels uit tot de grootste producent van berg- en wandelschoenen. Al bijna een eeuw kwaliteitsmerk in bergscho... Meer over dit merk

Lowa Renegade LL Mid 310845 wandelschoenen heren  espresso
219,95
Op voorraad
Lowa Renegade GTX Mid Small 310943 wandelschoenen heren
219,95
Op voorraad
Lowa Renegade GTX Mid 320945 wandelschoenen dames  graphite rose
219,95
Op voorraad
Lowa Renegade GTX Mid Small 320943 wandelschoenen  dames asphalt turquoise
219,95
Op voorraad
Lowa Innox Evo GTX LK340126 bergschoenen junior navy  orange
109,95
Op voorraad
Lowa Lady Light LL 220460 bergschoenen dames slate  turquoise
259,95
Op voorraad
Lowa Tibet LL 210422 bergschoenen heren dark brown slate
319,95
Op voorraad
Lowa Approach GTX Mid 340122 wandelschoenen junior  antraciet
64,99 109,95
Niet op voorraad
Lowa Tibet GTX 210680 bergschoenen heren navy graphite
319,95
Op voorraad
Lowa Kody III GTX Mid 340099 wandelschoenen junior antraciet
119,95
Op voorraad
Lowa Renegade GTX Lo 310963 wandelschoenen heren black  graphite
118,99 199,95
Binnenkort leverbaar
Lowa Renegade GTX Mid 310945 wandelschoenen heren  anthracite mustard
219,95
Op voorraad

Lowa

Vanuit een landbouwbedrijfje in Beieren begon Lorenz Wagner in 1923 zijn eigen kleine schoenmakerij. Onder de naam Lowa fabriceerde hij zijn eerste stevige schoenen voor bergtochten en hanteerde hierbij drie uitgangspunten: pasvorm, comfort en kwaliteit. Met deze criteria groeide Lowa inmiddels uit tot de grootste producent van berg- en wandelschoenen.

Al bijna een eeuw kwaliteitsmerk in bergschoenen

Nu in 2016, ruim 90 jaar nadat Lorenz Wagner met de eerste productie van bergschoenen begon, geniet Lowa wereldwijd bekendheid als betrouwbaar kwaliteitsmerk. Er is maar één eis die Lowa aan elk van haar modellen schoenen stelt en dat is comfort. Compromisloos comfort. Dit komt tot uiting in de slogan ‘Lowa …simply more’. In 2010 vestigde Lowa een uniek record: twee miljoen paar schoenen gingen er wereldwijd over de toonbank.

De Renegade is 15 jaar een klassieker

Een illustratief voorbeeld van de Lowa bedrijfsfilosofie is de Renegade. Sinds de introductie in 1998 is de Renegade het meest verkochte model wandelschoen. Zijn status als klassieker heeft de Renegade te danken aan zijn veelzijdige en comfortabele eigenschappen. De bergschoen is al 15 jaar ideaal voor elk gebruik, waar en wanneer u wilt. Speciaal voor de gelegenheid wordt de Renegade in het jubileumjaar in gelimiteerde oplage en zeer tijdelijk uitgebracht in opvallende kleuren. Voor zowel dames als heren.

Wandelschoenen in elk segment, voor elk doeleinde

Lowa deelt haar schoenen in verschillende categorieblokken in. Elk type schoen behoort tot een categorie waarvoor deze het beste gebruikt kan worden. De uitgebreide collectie aan schoenen deelt Lowa in naar: Backpacking, Trekking, All Terrain en Active Lifestyle.

Schoenen uit de Backpacking serie bieden veel comfort en techniek. Ze zijn geschikt voor ijsklimmen of om meerdaagse (berg)wandelingen mee te kunnen maken. Bij het bergaf- of bergoplopen met(zware) rugzakken bieden deze schoenen stabiliteit en betere grip.

Trekkingschoenen, ook wel light-backpacking genoemd, zijn lichtgewicht technische schoenen en zeer universeel inzetbaar. Ze zijn geschikt van ruig tot glooiend terrein en voor dagelijks activiteiten. Elke model trekkingschoen is dan ook uitgerust met een passende gripvaste Vibram zoolconstructie.

Weer wat lichter van gewicht zijn de schoenen van de All Terrain Collection (ATC). Met een modern en fris  design zijn dit ideale schoenen voor bijvoorbeeld stedentrips, meerdaagse wandeltochten over redelijk vlak terrein of gewoon voor boodschappen of naar kantoor.

De Outdoor Fitness en Travel Fashion collecties behoren tot de Active Lifestyle schoenen. Modellen uit deze laatste categorie zijn lichtgewicht vrijetijdsschoenen voor diverse dynamische en sportieve outdoor activiteiten. Met uiteraard de vertrouwde Lowa comforteigenschappen.

Lowa heeft het allemaal, ook voor kinderen

Van een zware, hoogalpine bergtocht tot een eenvoudige avondwandeling. Lowa heeft voor elk doel de juiste schoen. Daarbij biedt Lowa met de unieke Kids-collectie een assortiment dat speciaal is afgestemd op kinderactiviteiten zoals springen, fietsen, ravotten, hardlopen, voetballen enz. Lage en halfhoge schoenen bieden de kindervoeten ondersteuning, stabiliteit en ventilatie met de kenmerkende, perfecte Lowa pasvorm.