Haba online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Haba

Haba is al jaren als distributeur en groothandel van caravan-, camping- en bootartikelen actief. De accessoires worden door Haba zelf ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Er wordt sterk rekening gehouden met de ervaringen van de eindgebruiker, zo weet het merk Haba een goede kwaliteit te garanderen.... Meer over dit merk

Haba Bern Led touch opbouwspot
30,99
Op voorraad
Haba Luna led opbouwspot
22,50
Op voorraad
Haba Itouch led dimmer
17,99
Op voorraad
Haba Caletta deur ledverlichting
17,99
Op voorraad
Haba Porzio led opbouwlamp
19,99
Op voorraad
Haba Cirro plafonnière met schakelaar wit
18,99
Op voorraad
Haba Transformator 75 watt omvormer
56,99
Op voorraad
Haba Accubak
27,99
Op voorraad
Haba Livorno 230 volt 60 watt verwarmbare mat
44,99 57,45
Op voorraad
Haba afdekdopjes set 8 stuks
7,99
Op voorraad
Haba CEE invoerdoos vierkant wit
12,50
Op voorraad
Haba kabelhaspel met 40 meter CEE neopreenkabel
139,00
Op voorraad

Haba

Haba is al jaren als distributeur en groothandel van caravan-, camping- en bootartikelen actief. De accessoires worden door Haba zelf ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Er wordt sterk rekening gehouden met de ervaringen van de eindgebruiker, zo weet het merk Haba een goede kwaliteit te garanderen.