Haba online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Haba

Haba is al jaren als distributeur en groothandel van caravan-, camping- en bootartikelen actief. De accessoires worden door Haba zelf ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Er wordt sterk rekening gehouden met de ervaringen van de eindgebruiker, zo weet het merk Haba een goede kwaliteit te garanderen.... Meer over dit merk

Haba Tentsafe Plus stormbandset
19,99
Op voorraad
Haba Binnenspiegel klein
6,50
Op voorraad
Haba C-line afdekraam hoekmodel 2-voudig lichtgrijs
13,99
Op voorraad
Haba Arum led opbouwlamp
34,95
Op voorraad
Haba Bern Led touch opbouwspot
30,99
Op voorraad
Haba Luna led opbouwspot
22,50
Op voorraad
Haba Itouch led dimmer 3A
17,99
Op voorraad
Haba Caletta deur ledverlichting wit
17,99
Op voorraad
Haba Porzio led opbouwlamp
19,99
Op voorraad
Haba Cirro plafonnière met schakelaar wit
19,95
Op voorraad
Haba Accubak
27,99
Niet op voorraad
Haba Livorno 230 volt 60 watt verwarmbare mat
44,99 57,45
Op voorraad

Haba

Haba is al jaren als distributeur en groothandel van caravan-, camping- en bootartikelen actief. De accessoires worden door Haba zelf ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Er wordt sterk rekening gehouden met de ervaringen van de eindgebruiker, zo weet het merk Haba een goede kwaliteit te garanderen.