Haba online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Haba

Haba is al jaren als distributeur en groothandel van caravan-, camping- en bootartikelen actief. De accessoires worden door Haba zelf ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Er wordt sterk rekening gehouden met de ervaringen van de eindgebruiker, zo weet het merk Haba een goede kwaliteit te garanderen.... Meer over dit merk

Haba Viganella 180 deurlamp voor Crafter MAN Sprinter
79,00
Op voorraad
Haba Led-dimmer 8A met afstandsbedieningen zwart
19,95
Op voorraad
Haba CEE-invoerdoos opbouw blauw
7,95
Op voorraad
Haba Verona led opbouwspot kort met USB laadpoorten
18,95
Op voorraad

Haba

Haba is al jaren als distributeur en groothandel van caravan-, camping- en bootartikelen actief. De accessoires worden door Haba zelf ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Er wordt sterk rekening gehouden met de ervaringen van de eindgebruiker, zo weet het merk Haba een goede kwaliteit te garanderen.