Aansluitkasten kopen

Heeft u buiten de caravan of camper een aansluitpunt voor gas, water of elektriciteit nodig? Dan biedt een aansluitkast uitkomst. Handig als u bijvoorbeeld buiten op gas wilt koken of een buitendouche wilt aansluiten. Ook zijn er combinatie kasten verkrijgbaar waarbij u met één aansluitkast meerdere opties heeft.

Lees meer.

1/2

  1. 1
  2. 2

1/2

  1. 1
  2. 2

Extra aansluiting voor gas of water

Aansluitkasten zijn bedoeld om in de buitenwand van een camper of caravan in te bouwen. Op die manier beschikt u een handig aansluitpunt voor gas of water. Zo kunt u bijvoorbeeld een buitendouche installeren onder de voortent of een extra aansluitpunt maken voor een kooktoestel, gasbarbecue of grill. Of beide!

Aansluitkast voor elektriciteit

Wandinvoer- en uitvoerdozen plaatst u als u bijvoorbeeld een extra elektriciteitspunt wilt creëren buiten uw caravan, zodat u ook in de voortent over stroom kunt beschikken. Een invoerdoos heeft u vaak nodig voor de aansluiting van een externe antenne om zonder extra verlengkabels televisie te kunnen kijken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel los als complete set met alle benodigde bekabeling.

Nieuwsbrief