Sunware online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Sunware

Sunware biedt opbergoplossingen voor in huis; van zolder tot badkamer en van slaapkamer tot garage. Sunware heeft passende oplossingen voor iedere ruimte en alle opbergproblemen. De opbergmogelijkheden zijn vervaardigd uit kwalitatief materiaal en ze hebben een trendy uiterlijk. Sunware bestaat sinds 1978 en was destijds een van de eerste Nederlandse kunststofleveranciers van huishoudelijke produ... Meer over dit merk

Sunware Q-Line Multi opbergbox 9 liter
12,29
Op voorraad
Sunware Q-Line Multi opbergbox 15 liter
15,29
Op voorraad
Sunware Q-Line Multi opbergbox 22 liter
16,79
Op voorraad
Sunware Q-Line XL opbergbox 52 liter
19,99
Op voorraad
Sunware Q-Line Mini opbergbox 500 ml
2,49
Op voorraad
Sunware Q-Line Mini opbergbox 1,1 liter
2,99
Op voorraad
Sunware Q-Line Mini opbergbox 800 ml
2,79
Op voorraad
Sunware Q-Line Mix-Box opbergbox 1,3 liter
6,29
Op voorraad
Sunware Q-Line Mix-Box opbergbox 2,5 liter
11,99
Op voorraad
Sunware Q-line Multi box 6,5L transparant metaal
11,29
Op voorraad
Sunware Q-Line First Aid opbergbox 1 liter
4,99
Op voorraad
Sunware Q-Line First Aid opbergbox 22 liter
19,49
Op voorraad

Sunware

Sunware biedt opbergoplossingen voor in huis; van zolder tot badkamer en van slaapkamer tot garage. Sunware heeft passende oplossingen voor iedere ruimte en alle opbergproblemen. De opbergmogelijkheden zijn vervaardigd uit kwalitatief materiaal en ze hebben een trendy uiterlijk.

Sunware bestaat sinds 1978 en was destijds een van de eerste Nederlandse kunststofleveranciers van huishoudelijke producten. Sinds de jaren tachtig neemt Sunware een belangrijke positie in op de internationale markt.