Sea to Summit

Het assortiment van Sea to Summit bestaat uit een uitgebreide keuze in outdoor artikelen, van bestek tot tenten. Dankzij de outdoor ervaring van Tim Macartney-Snape en de design vaardigheden van Roland Tyson is Sea to Summit uitgegroeid tot innovatief merk voor de veeleisende outdoor-liefhebber.

Mount Everest
In 1990 werd Sea to Summit opgericht door bergbeklimmer Tim Macartney –Snape en mode designer Roland Tyson. De naam Sea to Summit betekent van zeeniveau tot het hoogste punt. Een verwijzing naar de mooiste klimprestatie van Tim. Hij was de eerste persoon die de top van de Mount Everest vanaf zeeniveau bereikte

Nummer één
Of u nu een wereldreis maakt met slechts een goed gevulde rugzak, een kampeertrip met de familie, een reis maakt door de rimboe of juist op zee. Om optimaal te kunnen genieten van al uw avonturen, heeft u duurzame, lichtgewicht spullen nodig van hoge kwaliteit. En dat is precies wat Sea to Summit u kan bieden. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen zij kwalitatief hoge innovatieve producten om de groeiende groep van outdoor enthousiastelingen over de hele wereld van dienst te kunnen zijn.

1/3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

1/3

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nieuwsbrief