Rubytec online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Rubytec

Het Nederlandse merk Rubytec heeft inmiddels een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van innovatieve outdoor- en reisbenodigdheden. In 1996 introduceerde Rubytec als eerste de succesvolle sneldrogendde microvezel handdoek. In 2004 werd het eerste 'Smart Energy Product' gelanceerd. Deze serie bestaat nu uit een aantal slimme (zak)lampen en opladers die een belangrijke eigenschap heeft: ... Meer over dit merk

Rubytec Terre Compact XL reishanddoek 160 x 90 cm blue
39,99
Op voorraad
Rubytec Mammoth Mobile kledinghaak blauw
6,99
Op voorraad
Rubytec robusta portable koffiemolen black
37,99
Op voorraad
Rubytec Drip Stainless Steel koffiefilter silver
17,99
Op voorraad

item 25 t/m 28 van 28 items totaal

per page

Rubytec

Het Nederlandse merk Rubytec heeft inmiddels een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van innovatieve outdoor- en reisbenodigdheden. In 1996 introduceerde Rubytec als eerste de succesvolle sneldrogendde microvezel handdoek. In 2004 werd het eerste 'Smart Energy Product' gelanceerd. Deze serie bestaat nu uit een aantal slimme (zak)lampen en opladers die een belangrijke eigenschap heeft: ze hebben géén batterijen nodig. Goed voor het milieu en voor de portemonnee. De Smart Energy Product serie is een van de snelst groeiende productgroepen van Rubytec.

De derde productgroep heet 'Smart Solutions' en betreft een serie producten met handige oplossingen voor ‘problemen’ voor onderweg of ze zijn handig voor dagelijks gebruik. Zo werd in 2010 de Cleverbag geïntroduceerd, een compacte 'dispenser' van plastic zakjes die met gemak in elke tas of broekzak past. Altijd een multifunctioneel zakje bij de hand. Verder omvat deze productgroep de Mobile Hangers, een mobiel ophangsysteem voor binnen en buiten dat voor veel doeleinden te gebruiken is.

De vierde productgroep van Rubytec bevat handige producten voor de winter, zoals een volledige serie warmers voor de wintermaanden. Sinds 2010 werden daar de Gripfeet overschoenen aan toegevoegd, overschoenen met spikes voor een ijzige- en sneeuwige ondergrond.