Intex

Intex onderdelen kopen

Onderdelen voor uw Intex zwembad bestelt u eenvoudig in de webshop van De Wit Schijndel. We kunnen de producten bij u thuis bezorgen of bijvoorbeeld op uw werk. Zo kunt u snel weer genieten van uw zwembad!

Advies nodig bij uw keuze?

Weet u niet precies welk onderdeel u nodig heeft? Naast bestellen in onze webshop kunt u ook langskomen in onze winkel in Schijndel. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste Intex onderdeel.

Intex zwembad

De bedrijven van Intex zetten zich sterk en eindeloos in voor het ontwikkelen van innovatieve, leuke en spannende producten met de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Om dit waar te kunnen maken werkt Intex met State of the Art fabrieken, producten die voldoen aan alle specificaties, getrainde en gemotiveerde medewerkers en een uitstekende klantenservice.

De best mogelijke service
Met kantoren en service centers in Roosendaal (Nederland), Praag (Tsjechië), Beaufort (Frankrijk) en vele andere landen in Europa biedt Intex u de best mogelijke service. Of het nu gaat om vervanging van onderdelen binnen of buiten de garantietermijn, om aanschaf van accessoires of het bestellen van doppen, pluggen of filters, Intex is u steeds gaarne en snel van dienst.

De Intex familie

De Intex familie bestaat uit onafhankelijke bedrijven over de hele wereld,  allemaal  zetten zij zich in voor de best mogelijk service en tevredenheid van de consument in landen over de hele wereld. In Intex's eigen fabrieken in de zuidelijke provincies van China worden zowel de beste kwaliteit vinyl als ook alle producten voor binnenshuis en buitenshuis geproduceerd volgens de allerlaatste technieken en kwaliteitsnormen. Door een optimale samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen de Intex groep zijn ze in staat producten op de meest efficiënte wijze te ontwerpen, te produceren en te distribueren. Daardoor kan Intex u de beste kwaliteit tegen een lage prijs bieden.

Kwaliteits- en veiligheidsnormen
De producten van Intex zijn bekend over de hele wereld voor hun enorme kwaliteit. Intex is toegewijd aan het ontwerpen en produceren van producten die aan strenge veiligheidsnormen voldoen. Deze toewijding aan kwaliteit en veiligheid houdt niet op zodra het product is gemaakt. Intex voert intensieve tests op afgewerkte producten in diverse testfaciliteiten. Dit dient als een laatste controle om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen zodat consumenten overal ter wereld,  jarenlang kunnen genieten van de producten van Intex.

1/7

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 7

1/7

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 7
Nieuwsbrief