adidas online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

adidas

De merknaam adidas moet officieel met kleine letter a geschreven worden. Het gaat hier om één van de grootste sportmerken ter wereld. Dit Duitse merk werd in 1924 door de broers Adolf en Rudolf Dassler geregistreerd. In de jaren 20 en 30 werden de eerste voetbalschoenen en tennisschoenen gepresenteerd. In 1937 werd er voor elf verschillende sporten schoeisel gemaakt. Pas in 1948 werd het kenmerk... Meer over dit merk

Adidas Ajax Tiro 24 Competition hoodie junior pulse yellow
54,99
Op voorraad
Adidas Ajax Tiro 24 Competition voetbalshirt heren pulse yellow
54,99
Op voorraad
Adidas Ajax Tiro 24 Competition voetbalbroekje heren crew blue
44,99
Op voorraad
Adidas Ajax Tiro 24 Competition trainingsshirt heren pulse yellow
74,99
Op voorraad
Adidas Ajax Tiro 24 Competition hoodie heren pulse yellow
59,99
Op voorraad
Adidas Arsenal Tiro 24 voetbalbroekje heren night sky
44,99
Op voorraad
Adidas Arsenal thuisshort 24 - 25
44,99
Op voorraad
Adidas Arsenal Tiro 24 voetbalshirt heren night sky
54,99
Op voorraad
Adidas Arsenal Tiro 24 trainingsbroek heren night sky
64,99
Op voorraad
Adidas Arsenal thuisshirt junior 24 - 25
74,99
Op voorraad
Adidas Arsenal Tiro 24 voetbalbroekje junior night sky
39,99
Op voorraad
Adidas Tennis hoofdband wit
11,99
Op voorraad

adidas

De merknaam adidas moet officieel met kleine letter a geschreven worden. Het gaat hier om één van de grootste sportmerken ter wereld. Dit Duitse merk werd in 1924 door de broers Adolf en Rudolf Dassler geregistreerd. In de jaren 20 en 30 werden de eerste voetbalschoenen en tennisschoenen gepresenteerd. In 1937 werd er voor elf verschillende sporten schoeisel gemaakt. Pas in 1948 werd het kenmerkende logo met de drie strepen geïntroduceerd, nadat de broers door een fikse ruzie uit elkaar gingen in 1947. Rudolf richtte vervolgens sportmerk Puma op, terwijl zijn broer doorging met adidas. In de loop der jaren heeft adidas nog niets aan populariteit ingeboet. Dat komt onder meer doordat het bedrijf samenwerkt met grote (sport)sterren. Zo verbonden onder meer Ivan Lendl, Steffi Graf, Muhammad Ali, Lionel Messi en David Beckham hun naam aan het Duitse merk. Dankzij hun goede oog voor modetrends is adidas steeds relevant gebleven.