Accessoires voor het (ver)bouwen van uw camper

Steeds meer mensen bouwen of verbouwen hun camper zelf. Ze kiezen dan vaak voor een casco oplevering van een camper die ze als hobby helemaal naar eigen smaak gaan aanvullen. De populariteit van het zelf (ver)bouwen van campers blijkt ook uit de vele online fora over camperbouw.
Een andere trend die we zien is dat mensen steeds meer luxe willen in een camper. Men wil bijvoorbeeld laptops meenemen. Een satellietverbinding of airco in de camper zijn tegenwoordig redelijk standaard.

Verkoop camper accessoires

De Wit Schijndel heeft een ruim assortiment camper accessoires, waaronder ook alle technische accessoires voor camperbouw. De Wit verkoopt accessoires van merken als Omnistor, Fiamma, Waeco, Thetford, Thule, Dometic, Victron en Webasto. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de camper accessoires en een juiste montage.

Camper verbouwen

Heeft u al een plan voor de verbouwing van uw camper, maar ziet u montage zelf niet zitten? Bij het servicepoint van De Wit Schijndel kunt u terecht voor alle inbouw- en montagewerkzaamheden aan uw camper, zoals de montage van airco’s en automatische schotels. Daarnaast voeren de monteurs van De Wit in house garantiewerkzaamheden voor belangrijke producten uit, kunnen zij uw camper een onderhoudsbeurt geven en reparaties uitvoeren.
De monteurs van De Wit zijn gecertificeerd in Truma, Waeco, Dometic, Webasto en hebben een Bovag caravan certificering en Bovag camper certificering. Hierdoor kunnen wij u onder andere snel helpen met reparaties aan de kachel, koelkast en airco. Uw apparatuur hoeft voor deze reparaties dus niet terug naar de fabriek.