Rösle

Het bedrijf Rösle heeft al meer dan 125 jaar ervaring in productontwikkeling. Rösle, dat kleine roos betekent, werd in 1888 opgericht en heeft zich in de rijke historie gespecialiseerd in keuken en barbecue toebehoren. Rösle producten blinken uit in gebruiksgemak, degelijkheid en design en vinden wereldwijd gretig aftrek.

Ontstaan van Rösle

Het bedrijf begon in het Duitse plaatsje Marktoberdorf met het ontwikkelen van producten gericht op de industrie. Vanaf 1900 ging het bedrijf zich richten op de consumentenmarkt. Inmiddels heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment producten voor keuken en barbecue.

Innovatief bedrijf

Rösle stelt hoge eisen aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Innovatie staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Zo wist Rösle meerdere internationale designprijzen te winnen voor verschillende items. Het bedrijf heeft zowel consumentenprijzen als prijzen van experts in de wacht gesleept.

Kettle Grill barbecue

Een product dat onlangs in de prijzen viel is de Rösle Kettle Grill. Met deze houtskoolbarbecue werd de positie van het merk in de barbecuebranche sterk verstevigd. De barbecue werd bekroond als Trend product of the year 2011, Reddot design award 2012 en Kitchen innovation of the year 2012. De Rösle Kettle Grill is een product dat door het design niet misstaat in de tuin en garant staat voor veel gebruiksgemak. Met het brede assortiment praktische accessoires kan deze houtskoolbarbecue naar wens worden uitgebreid.

Jarenlang gebruiksgemak

Met een product van Rösle weet u wat u koopt. Door het gebruik van duurzame en degelijke materialen gaan de producten jarenlang mee en hebt u lang plezier van uw aankoop. Zo kunt u zonder problemen koken, roosteren, bakken, stomen, roken, wokken en barbecueën.

1/2

  1. 1
  2. 2

1/2

  1. 1
  2. 2
Nieuwsbrief