Meater Plus 2 draadloze thermometer

Schrijf een recensie
Op voorraad
  1. Op werkdagen besteld voor 22:00 uur, volgende dag verzonden
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

De Meater 2 Plus wordt geleverd in een compacte houten houder die dienst doet als basisstation en oplader voor de probe. Zodra u de probe terugplaatst in de behuizing, laadt een enkele AAA-batterij in de oplader deze binnen enkele minuten tot 50% op, wat voldoende is voor 12 uur ononderbroken temperatuurmetingen.

De probe zelf heeft een lengte van ongeveer 125 mm en een breedte van ongeveer 5 mm, met een puntig uiteinde om in het vlees te steken en een markering op het roestvrijstalen oppervlak die aangeeft hoe diep de probe in het vlees moet worden gestoken. Aan de bovenkant bevindt zich een dunne keramische band voor het verzenden van meetgegevens naar uw smartphone of tablet, terwijl het vierkante uiteinde buiten het vlees moet blijven om de omgevingstemperatuur te meten.

De probe bevat nu meer sensoren dan voorheen, met 5 sensoren voor het meten van de kerntemperatuur en 1 sensor voor het meten van de omgevingstemperatuur, allemaal met een nauwkeurigheid van +/- 0,3 graden Celsius. Met de mogelijkheid om kerntemperaturen tot 105ºC en omgevingstemperaturen tot 500ºC te meten, is dit een waardevolle toevoeging voor iedereen die regelmatig buiten kookt op een Kamado, gasbarbecue of grill.


Specificaties:

Merk Meater
Breedte in mm 23 mm
Hoogte in mm 157 mm
Lengte in mm 37 mm
Soort Thermometer
Eigenschappen Magnetisch
Materiaal Hout, Roestvrij staal
SKU 163979-193544-5060480242746

Recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product