Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Jamet Ondertent

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Jamet Ondertent

De Jamet Ondertent zorgt voor een extra slaapcabine bij uw vouwwagen. De ondertent is makkelijk te bevestigen, zodat er snel en eenvoudig extra slaapruimte is in de vouwwagen. De tent is met een breedte van 130 cm geschikt voor twee personen. De ondertent is geschikt voor Jamet vouwwagens en is gemaakt van hoogwaardig katoen met een PVC kuipgrondzeil.

Specificaties: Jamet Ondertent

  • Naam: Ondertent
  • PLU: 1159554
  • Merk: Jamet
  • Soort: Ondertent
  • Lengte cm: 200 cm
  • Breedte cm: 130 cm
  • Hoogte cm: 70 cm
  • Kleur: Grijs

Recensie: Jamet Ondertent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief