DWS Verloopnippel damptank

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Verloopnippel damptank

Deze verloopnippel van DWS zorgt ervoor dat er een 8 mm gasleiding kan worden aangesloten op de afnamekraan van een damptank. Zo kan er een gasleiding worden aangelegd tussen de LPG tank en de damptank regelaar.

Specificaties: DWS Verloopnippel damptank

  • Naam: Verloopnippel damptank
  • PLU: 1008150
  • Merk: DWS
  • Materiaal: Messing
  • Snijringen: Messing
  • Knelkoppeling: 8 mm
  • Binnendraad: 1/2" links

Recensie: DWS Verloopnippel damptank

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief