Cycleur De Luxe online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Cycleur De Luxe

Cycleur de Luxe is nog een jong merk. Het is in 2010 opgericht door Patrick Vanneste. Als amateurfietser en verdeler van verschillende schoenenmerken, viel hem het snelgroeiende modegebeuren in de wielersport op. Daarnaast had hij de authentieke wereld van de Flandriens gesignaleerd. Over de hele wereld ontmoette hij gepassioneerde wielerfans die hun uniek arsenaal aan materiaal en collectors item... Meer over dit merk

Cycleur De Luxe Holly CDLWX241506 vrijetijdsschoenen dames shadow
109,95
Op voorraad
Cycleur De Luxe Violet CDLWX241507 vrijetijdsschoenen dames ibis rose
99,95
Op voorraad
Cycleur De Luxe Frontside CDLMI241029 vrijetijdsschoenen heren beige
89,95
Op voorraad
Cycleur De Luxe Flora CDLWX241503 vrijetijdsschoenen dames flora dusty coral rose
109,95
Op voorraad

item 37 t/m 40 van 40 items totaal

per page

Cycleur De Luxe

Cycleur de Luxe is nog een jong merk. Het is in 2010 opgericht door Patrick Vanneste. Als amateurfietser en verdeler van verschillende schoenenmerken, viel hem het snelgroeiende modegebeuren in de wielersport op. Daarnaast had hij de authentieke wereld van de Flandriens gesignaleerd. Over de hele wereld ontmoette hij gepassioneerde wielerfans die hun uniek arsenaal aan materiaal en collectors items wilden delen.

Cycleur de Luxe is pionier in Vélocouture sinds 2010. Als doel heeft het schoenenmerk de nostalgie, hype en passie van het wielrennen te weerspiegelen in zijn schoenencollecties. Dit doet het merk niet alleen door ode te brengen aan de Flandriens van weleer maar ook aan iedereen die zich op een sportieve manier een weg door het leven baant. Specifiek richt Cycleur de Luxe zich tot de levensgenieters die hun wielersportpassie als een levensvisie beschouwen.