Zwembad kopen


Als u afkoeling zoekt in de warme zomerdagen bent u bij De Wit Schijndel aan het juiste adres. U kunt kiezen voor een inbouwzwembad, maar een opzetzwembad is natuurlijk veel voordeliger en kost minder werk. Ook is een opblaasbaar zwembad een praktische en tijdelijke oplossing om lekker te genieten van de zon. Met een opblaasbare jacuzzi kunt u bijna het hele jaar door genieten van een lekker verwarmd bubbelbad in eigen tuin. Lees meer

Sorteer op:
253 producten
Aqua Sphere zwembandjes 2 tot 3 jaar junior green blue
19,99
Niet op voorraad
Sorteer op:
253 producten

Een opzetzwembad in eigen tuin

Het kopen van een opzetzwembad doet u niet elke dag, dus een beetje hulp kan welkom zijn. Onze experts staan altijd voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden. Een opzetzwembad staat binnen enkele uren, u hoeft het bad niet in te graven (u hoeft hier dus ook geen bouwvergunning voor aan te vragen), u kunt het zwembad na de zomer weer opbergen en u kunt het zwembad meenemen als u gaat verhuizen. Vele voordelen dus!

Zwembad bij De Wit Schijndel

U vindt de opzet- en opblaaszwembaden in onze webshop. Hier kunt u ook terecht voor onder andere fun artikelen en zwembad accessoires.