Koken met CADAC

Welke camping barbecue past bij jou?

Koken op de camping is meer dan alleen een hamburger of worstje klaarmaken op de barbecue. Ook groenten, kaas en fruit worden steeds vaker op de grill gegooid. Braden, stoven, grillen, wokken, koken of roken; het kan allemaal!

Waar je ook voor kiest, met een CADAC barbecue bereid je de lekkerste gerechten op de camping.

Houtskool, gas of toch elektrisch?

Misschien vind je een houtskoolbarbecue helemaal geweldig, maar blijkt een gasbarbecue beter bij je te passen. Je weet maar nooit! Zeker op de camping is een houtskoolbarbecue geen goede combinatie. Ten eerste omdat je hem niet gemakkelijk meeneemt, maar zeker ook omdat barbecueën op houtskool op veel campings niet mag.

Een gas- of elektrische barbecue is dan een betere optie voor op de camping.

 

Voor de beginnende kampeerder: de skottelbraai!

Ga je voor het eerst kamperen? Dan wil je vooral dat het koken met zo weinig mogelijk gehannes gepaard gaat. Denk dan eens aan een skottelbraai! Niet duur en hij gaat jaren mee, een win-win dus! 

Ook niet onbelangrijk: je kan er vanalles op bereiden. Denk aan roerbakgerechten, een lekkere risotto of aardappeltjes met vlees. Daar kom je de vakantie wel mee door!

+ Grilloppervlak: ø 48,6 cm
+ Onderstel is afneembaar
+ Inclusief pandrager geleverd

 

Compact koken met CADAC

Ben je met 2 of 3 personen op vakantie? Of misschien heb je niet zoveel ruimte in je auto of caravan of camper? Kies dan voor een compacte gasbarbecue. Ook dan zit je goed bij CADAC. De Safari Chef 2 weegt namelijk minder dan 4 kg en is heel gemakkelijk mee te nemen. Met deze kleine alleskunner geniet je van de heerlijkste maaltijden.

+ Grilloppervlak: ø 28 cm
+ Geleverd met 4 verwisselbare kookoppervlakken
+
Ook geschikt voor balkon

 

Koken voor het hele gezin

Gezellig met het hele gezin op kampeeravontuur? Dan kook je vaak toch voor 4 à 5 personen. Je wilt dan niet teveel poespas, maar wel iets lekkers op tafel zetten. Dan is de Carri Chef 40 de camping barbecue voor jou! Je kan er op bakken, stoven, grillen en koken.

Ook handig: het onderstel is afneembaar. Op die manier neemt de barbecue niet teveel ruimte in beslag.

+ Altijd waterpas dankzij het stelpootje
+ Makkelijk te vervoeren
+ Opbergtas meegeleverd

 

Trendy voor op de camping: een tafelbarbecue

Heb je de Citi Chef 40 al gezien? Klein van formaat, maar daarom niet minder veelzijdig. En je kunt hem zo op tafel zetten. Handig! Ook ideaal voor op je balkon of terras.

+ Grilloppervlak: ø 38 cm
+ Deksel voorzien van thermometer
+ Eenvoudig te reinigen

 

Voor welke camping barbecue ga jij?

Cadac Safari Chef 30 LP gasbarbecue
129,00 159,95
Op voorraad
Cadac Citi Chef 40 gasbarbecue sky blue
199,00 229,00
Op voorraad
Cadac Safari Chef 30 Compact gasbarbecue
124,95 159,95
Op voorraad
Cadac Carri Chef 40 BBQ Chef Pan Combo 30mbar  gasbarbecue
259,00 279,00
Op voorraad

En er is nog meer!

 

Barbecueën voor grote groepen of elektrisch grillen?

Heb je een groot tuinfeest gepland en wil je jouw gasten graag iets lekkers voorschotelen? Dan is de Carri Chef 50 barbecue ideaal. Of wil je juist voor een kleine groep snel iets lekkers op tafel zetten en heb je weinig ruimte? Dan kan je ook elektrisch grillen met de E-Braai. Trouwens ook geschikt voor slow cooking!

Een ander ideaal kampeermiddel zijn de 2-Cook toestellen. De twee branders kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. Dat is wel ideaal!

 

Bonustip: Pizza bakken op je barbecue

 

 

Een pizza gaat er altijd in, zeker op vakantie. Wist je dat je op de camping ook gewoon zelf een pizza kan bakken op je barbecue? Op iedere CADAC barbecue kan je wel een pizza bakken. 

Om die lekkere, knapperige bodem te krijgen, adviseren we een pizzasteen te gebruiken. De steen trekt het vocht uit het deeg, waardoor je die heerlijke crunchy bite krijgt. Dat wordt smullen! 

 

5 tips voor het gebruik van een pizzasteen

1. Gebruik de steen in combinatie met de pandrager en deksel van de barbecue. 
2. Voorkom een plakkerige bodem en strooi wat bloem over de steen.
3. Gebruik geen bevroren pizza's.
4. Veeg na het bakken de steen schoon met een (natte) doek. Dompel de steen nooit onder in water en gebruik ook geen afwasmiddel.
5. Let op de baktijd. Deze is onder andere afhankelijk van de dikte van de bodem, het weer en de gekozen ingrediënten.

Krijg je geen genoeg van barbecueën? Doe dan online inspiratie op of kom langs in onze winkel in Schijndel.