Repusel Alufor bol caravanspiegel set korte arm

Schrijf een recensie
Op voorraad
  1. Op werkdagen besteld voor 22:00 uur, volgende dag verzonden
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

De Repusel Alufor caravanspiegel met bol glas is een handige set voor de caravankampeerder. Deze spiegels zorgen voor een goed zicht voor de bestuurder van auto met caravan. De caravanspiegels zijn geschikt voor bijna elke auto en zijn stevig te bevestigen. Daardoor wordt het zicht nauwelijks beperkt door trillingen.

Bolle caravanspiegel

Bol glas of convex heeft een groter gezichtsveld. Ook trillingen hebben, voor het gevoel, minder invloed. Bol glas maakt het minder eenvoudig om afstand en snelheid van achteropkomend verkeer in te schatten. Daardoor vergt bol glas enige aanpassing en gewenning.

Bevestigd met multizuiger

De Repusel Alufor caravanspiegels worden geleverd inclusief multizuigers. Dit is een krachtige zuignap die zorgt dat de strip muurvast op de autospiegel bevestigd wordt. Hierdoor zitten de caravanspiegels muurvast, trillen ze niet en zijn ze uitstekend bestand tegen wind en storm. De multizuiger kan op de meest kritische plaats worden geschoven en zelfs het gebruik van meerde zuignappen is mogelijk. De multizuiger en de antischuifhoes zorgen er beide tevens voor dat de lak niet wordt beschadigd.


Specificaties:

Merk Repusel
Soort spiegel Opzetspiegel
Prijs per 2 stuks
Soort glas Bol glas
Eigenschappen Antislip
SKU 106441-8393-8716029008898

Recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product