Waterdichte zakken


Waterdichte zakken zijn onmisbaar als u tijdens uw outdoor activiteiten uw waardevolle spullen wilt beschermen tegen regen. Waterdichte bagagezakken worden vaak gemaakt van duurzame en waterbestendige materialen zoals PVC, TPU of gecoat nylon. Deze materialen zorgen ervoor dat de tas niet alleen waterdicht is, maar ook bestand is tegen schuren en slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende omgevingen en avonturen. Lees meer

Sorteer op:
37 producten
Ortlieb PS10 Dry-Bag Light 22 liter waterdichte zak orange
27,95
Op voorraad
Sorteer op:
37 producten

Droog en zorgeloos onderweg

Voor watersporters, kampeerders en avonturiers die regelmatig te maken hebben met water, zijn waterdichte bagagezakken van onschatbare waarde. Of het nu gaat om een kanotocht, een dag op het strand of een regenachtige wandeling, deze tassen houden uw spullen droog en veilig. Ze zijn vaak voorzien van rolsluitingen of waterdichte ritsen om ervoor te zorgen dat er geen water in de tas kan binnendringen, zelfs niet bij onderdompeling. Dit betekent dat elektronische apparaten, kleding en andere waardevolle spullen droog blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

Multifunctionaliteit en gemak

Waterdichte bagagezakken bieden niet alleen bescherming tegen water, maar ze zijn ook buitengewoon veelzijdig en handig in gebruik. Veel van deze tassen worden geleverd met verstelbare schouderbanden of draaghengsels, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten, van kleine zakken voor persoonlijke spullen tot grotere duffels voor complete uitrusting.

Waterdichte zakken bij De Wit Schijndel

Bent u ook veel op en rondom het water te vinden tijdens uw outdoor avonturen? Dan komt een waterdichte zak goed van pas! Bekijk onze waterdichte zakken van Ortlieb online of kom langs in onze winkel.