Luifel kopen

Een luifel is een overkapping waarmee u op de camping schaduw creëert. Luifels zijn populair bij kampeerders, omdat ze een uitstekende bijdrage leveren aan uw comfort. Luifels zijn er in vele soorten en maten zodat er voor iedere kampeerder een geschikt exemplaar te vinden is. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cassetteluifel die altijd aan caravan of camper bevestigd is en die u alleen hoeft uit te draaien of een losse luifel voor caravan of voortent die u eerst moet opzetten.

Lees meer.

1/18

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 18

1/18

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 18

Praktische schaduwplek

Met een luifel breidt u de mogelijkheden van een caravan of tent enorm uit. U creëert extra ruimte om te kunnen zitten. En op warme dagen heeft u ook een schaduwplek om uit de zon te kunnen zitten. Bij De Wit Schijndel hebben wij voor iedere ruimtewens wel een geschikte tent; niet alleen voortenten, maar ook bus- & campertenten, reistenten, schuurtenten en wintertenten.

Voortent & luifel

Bij de aanschaf van een voortent kunt u kiezen uit verschillende materialen voor de zijwand zoals all-season doek en acryl. Voor het dak kunt u kiezen uit all-season en tweezijdig gecoat doek. Voor het frame staan staal, aluminium of kunststof ter beschikking. Het frame van luifels wordt meestal gemaakt van staal of aluminium. Staal is steviger dan aluminium, maar roest ook sneller. Er zijn universele luifels verkrijgbaar en luifels die passen bij een specifiek type voortent.

Luifels bij De Wit Schijndel

In onze winkel in Schijndel kunt u het volledige assortiment luifels uitgebreid bekijken. Weet u precies welke luifel u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Veel artikelen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op onze website vinden.

Nieuwsbrief