DWS AGM 12V-100Ah accu

Schrijf een recensie
Op voorraad
  1. Op werkdagen besteld voor 22:00 uur, volgende dag verzonden
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

De DWS AGM 12V-100Ah accu is een geavanceerde energieopslagoplossing. Het onderscheidt zich door uitmuntende prestaties zowel bij lage als hoge stroomsterktes tijdens zowel laad- als ontlaadfasen. Dankzij het diepe cyclus ontwerp en de innovatieve 4BS-technologie, wordt een buitengewoon duurzame levensduur gerealiseerd. Deze accu excelleert in diepe cycli en vertoont een robuust herstelvermogen bij over-ontlading, dankzij een unieke rasterstructuur en een bijzondere loodpasta formule. De accu behoudt zijn integriteit door gebruik van hoogwaardige, zuivere bouwmaterialen, wat resulteert in minimale zelfontlading.

Met een AGM-constructie die geen zure gassen uitstoot, garandeert de accu een verhoogde veiligheid en geen vereist onderhoud. Deze accu toont veelzijdigheid en is uitermate geschikt voor talloze toepassingen zoals zonne- en windenergiesystemen, off-grid en mobiele energiesystemen, alsook voor maritieme omgevingen, recreatieve voertuigen en meer. Als een allround accu fungeert deze als accessoire-, service- en huishoudaccu. Bovendien heeft het de capaciteit om kortstondig hoge stromen te leveren aan boegschroeven, startmotoren, omvormers en dynamo's via een laadstroomverdeler.

De 4BS-technologie omvat uitzonderlijk kleine kristalstructuren die de circulatie van zuur optimaliseren, wat leidt tot verbeterde CCA (Cold Cranking Ampères). Het voornaamste voordeel is de verbeterde laad-ontlaad cycli die resulteren in een verlengde accu levensduur.


Specificaties:

Merk DWS
Soort AGM accu
Breedte in mm 171 mm
Hoogte in mm 216 mm
Lengte in mm 330 mm
Capaciteit accu 100 Ah
Gewicht in kg 28,5 kg
Accu voltage 12 V DC
Eigenschappen Kantelbaar, Lage zelfontlading, Onderhoudsvrij
Materiaal ABS
Aansluiting M8 bouten
SKU 152973-147711-

Recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product