Comet Water-Taxi watertank

Schrijf een recensie
Op voorraad
  1. Verzending binnen 1-2 werkdagen
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

De Comet Water-Taxi is een verrijdbare watertank met een capaciteit van 25 liter. De roltank is geschikt als schoon- of vuilwatertank. Dit model is dan ook ideaal voor de camping, in de caravan of camper.

Trekbeugel

De tank is voorzien van een stevige, inklapbare trekbeugel en stabiele wielen waardoor de rolwatertank voor iedereen eenvoudig te vervoeren is. Ook op ongelijke of onverharde ondergronden. De transportbeugel kan tot 810 mm verlengd worden. Door zijn compacte afmetingen past de verrijdbare watertank in iedere kofferbakruimte. De omklapbare rangeergreep bovenop de watertank maakt hem eenvoudig te tillen.

Schroefdop

De grote opening met DIN 96 schroefdop maakt het reinigen van de tank een stuk eenvoudiger. Door een optioneel verkrijgbare schroefdop met doorvoer is de rolwatertank ook gemakkelijk te gebruiken met een dompelpomp. Het drinkwater kan gevuld worden via de ¾” vulaansluiting. Door zijn compacte afmetingen kan de roltank ook onder de afvoerleiding van een camper of caravan geschoven worden. Zo doet de Water-Taxi dienst als vuilwatertank. De grote DIN 96 opening maakt de watertank eenvoudig te legen. De kleinere ¾” aansluiting kan dan dienst doen als ontluchting. Zo is de tank zonder klotsen leeg te gieten.


Specificaties:

Merk Comet
Breedte in cm 33 cm
Hoogte in cm 24 cm
Inhoud in liters 25 liter
Lengte in cm 50 cm
Soort Afvalwatertank, Schoonwatertank
Eigenschappen Geschikt voor afvalwater, Geschikt voor schoonwater
SKU 105893-3174-4031656012020

Recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product