Camparo Watt controller

Op voorraad

120,00

104,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Camparo Watt controller

Het comfort in campers en caravans, boten en vouwwagens neemt steeds meer toe. Neem bijvoorbeeld een airco, boiler, verwarming, koffiezetter of een tv. Daardoor hebt u ook steeds meer energie nodig. Maar de energie die de camping of ligplaats levert is niet onbeperkt. En als u teveel energie opneemt springt de zekering eruit. De Watt controller houdt uw verbruik in de hand. Zo kunt u bijvoorbeeld een waterkoker van 2000 watt aansluiten of een föhn of een oventje, met de Watt controller zal het stroomverbruik binnen de ingestelde waarden blijven. Alles werkt en de zekering op de camping of ligplaats blijft functioneren.


Met de Watt controller heeft u al bij 3 ampère voldoende stroom!


Campingstoppen slaan niet meer door en kleine huishoudelijke apparaten tot 2000 watt blijven nog werken ook. Het ideale apparaat voor camping en jachthaven: al bij 3, 4 of 6 ampère kunt u gewoon koffie zetten, grillen, friet bakken, bakken, water koken, koken, verwarmen en föhnen. Elektrische apparaten zijn met de Watt controller zondermeer te gebruiken. U hoeft dus geen speciale elektrische apparaten te kopen voor de camping want ze staan bij u thuis al in de keuken.


Wat doet de Watt controller?


Met een Watt controller kunt u veel klein huishoudelijke elektrische apparaten gebruiken, zonder dat de spanning op uw campingplaats of ligplaats onderbroken wordt! Ook al gebruikt u apparaat tot 2000 watt bij 3, 4 of 6 ampère. Op een kampeerplaats of ligplaats met een aansluiting van bijvoorbeeld 4 ampère kunt u slechts apparaten gebruiken tot maximaal 920 watt totaal, dus uw koffiezetapparaat met pads kunt u dan wel vergeten, maar…. met een Watt controller ertussen, kunt u wel lekkere koffie zetten. Ook friet bakken bij 4 ampère is mogelijk en zelfs het maken van overheerlijke ovengerechten. Of er nu 3, 4 of 6 ampère aanwezig is, door de Watt controller op de juiste stand te zetten kunt u diverse apparaten aansluiten. U hoeft niet bang te zijn dat de spanning op uw campingplaats of ligplaats onderbroken wordt; de campingbeheerder of havenmeester zal u dankbaar zijn.


Comfort en gemak als thuis.


Wilt u tijdens uw vakantie hetzelfde comfort en gemak als thuis: neem uw koffiezetapparaat met pads mee, uw oven, waterkoker, raclette, grill of föhn. En wat dacht u van de vertrouwde frietpan. Vanaf nu kan dat, ook al hebt u maar 4 ampère. Gebruik een Watt controller en de spanning op uw campingplaats of ligplaats wordt niet meer onderbroken.


De boiler van 300 watt blijft aan!


U wilt een apparaat gebruiken en gelijktijdig uw boiler aanlaten. Bij 6 ampère op de camping of jachthaven, zet u de Watt controller op stand 4 ampère en vervolgens kunt u een apparaat aansluiten, terwijl de boiler aanblijft. De voedingsspanning is 230 volt/50Hz. De maximale aansluitwaarde is 2000 watt. De aangesloten apparaten worden teruggeregeld: - bij stand 3 tot ca. 500 watt - bij stand 4 tot ca. 700 watt - bij stand 6 tot ca. 920 watt Er mag nooit meer dan één elektrisch apparaat gelijktijdig gebruikt worden op de Watt controller. De stroombeveiliging is vanwege de CE-eisen van de KEMA zo afgesteld dat de volgende apparaten uitgeschakeld worden: airconditioning, centrifuge, halogeenverwarming, keramische verwarmingsapparaten, hogedrukspuit, stofzuiger, vaatwasmachine, wasmachine, wasdroger en andere apparaten waar een elektromotor zit. De Watt controller is niet geschikt voor gebruik met een magnetron, computer, elektromotor, lampen of een televisie! U mag geen elektrische apparaten gebruiken met elektronische regeling.

Specificaties: Camparo Watt controller

  • Naam: Watt controller
  • PLU: 1008659
  • Merk: Camparo
  • Aansluiting: Schuko
  • Aansluitspanning: 230 V AC
  • Ampère: 3, 4 en 6 ampère

Recensie: Camparo Watt controller

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief