123 Products Press schoonwatertank en -leiding reiniger 500 ml

Schrijf een recensie
Op voorraad
  1. Op werkdagen besteld voor 22:00 uur, volgende dag verzonden
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

Press schoonwatertank en -leiding reiniger van 123 Products is geschikt voor het schoonmaken van het complete drinkwatersysteem in campers en caravans. Press watertankreiniger verwijdert alle aanslag uit de watertank én de leidingen. Het reinigingsmiddel is een product op basis van natuurlijke componenten en grondstoffen. Daardoor is het niet schadelijk voor de gezondheid en is het veilig te gebruiken op alle materialen waaruit het watersysteem van een caravan of camper bestaat.

Grondige reiniging

Meng 100 milliliter Press per 20 liter tankinhoud met 5 liter water en draai de kranen openen totdat het mengsel uit de kranen komt. Sluit de kranen en vul de watertank volledig af met schoon water. Laat het middel 15 minuten inweken en leeg vervolgens de watertank. Het mengsel kan worden opgevangen om de behandeling te herhalen. Daarna het watersysteem grondig met schoon water doorspoelen. Een eventuele nasmaak is niet schadelijk voor de gezondheid.

Boiler

Press tankreiniger kan zonder problemen door de boiler worden gespoeld. Wanneer het mogelijk is om de boiler uit te sluiten dan is dit wel aan te raden. Niet alle boilers kunnen helemaal worden leeggemaakt en dit zorgt voor veel extra spoelwerk. De flacon heeft een inhoud van 500 milliliter.


Specificaties:

Merk 123 Products
Inhoud in ml 500 ml
Soort Tankreiniger
Verwijdert Aanslag, Kalkaanslag
SKU 105779-3060-8717524620066

Recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product