2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Campinggids kopen

Met een campinggids gaat u altijd goed voorbereid op vakantie. Of u nu gaat kamperen met een tent in Frankrijk of met de caravan gaat rondtrekken door Zuid-Europa, voor iedere situatie is er een passende campinggids verkrijgbaar. Met de campinggids kunt u alvast even heerlijk wegdromen als u de volgende vakantie plant, maar ook onderweg is een campinggids voor de kampeerder onmisbaar.

Lees meer.

ACSI CampingCard

Met de CampingCard van ACSI (Auto Service Camper International) krijgt u in het voor- en naseizoen korting op meer dan 3412 ACSI-campings. Op deze speciaal geselecteerde campings hoeft u alleen nog maar uw volledig ingevulde kaart te tonen. Kiest u voor de Campingcard in combinatie met de Camperplaatsengids dan vindt u ook nog eens 9000 toegankelijke camperplaatsen in Europa. De landen waar u de kortingskaart kunt gebruiken zijn België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Iedere camping beoordeeld

Alle campings waar de ACSI CampingCard bruikbaar is, worden beoordeeld en goedgekeurd door keurmeesters. Ze beoordelen de campings op zaken als bereikbaarheid, ligging, faciliteiten en voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Zo weet u altijd zeker dat de camping waar u terechtkomt voldoet aan uw wensen.

Diverse campinggidsen incl. DVD

ACSI brengt diverse campinggidsen op de markt. Naast de gids Klein & Fijn Kamperen met 2018 gemoedelijke en kleine kampeerterreinen zijn er campinggidsen van de Benelux, Frankrijk, Zuid-Europa en Europa. Bij een aantal gidsen bestaat de mogelijkheid een DVD mee te bestellen. Ook is de Campinggids Europa los als DVD verkrijgbaar. Deze DVD heeft een ingebouwde routeplanner waarmee u een route kunt uitstippelen langs de door u geselecteerde campings.

Campinggids kopen bij De Wit Schijndel

In onze showroom in Schijndel kunt u het volledige assortiment campinggidsen uitgebreid bekijken. Weet u precies welke campinggids u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een aantal gidsen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op internet vinden; via de navigatie bovenaan deze pagina komt u op de juiste plek terecht.

Nieuwsbrief