Zwemmen & duiken artikelen kopen

Een vakantie aan een meer in Italië of Frankrijk of aan de Middellandse Zee is niet compleet zonder een duikset, een zwembril, een zwemband en een paar waterschoenen. Heerlijk ravotten in het water of vissen spotten op de bodem van de zee. Bij een strandvakantie hoort natuurlijk ook een zwembroek of bikini. En als u regelmatig baantjes wilt trekken, komt een badmuts uiteraard ook van pas.

Lees meer.

1/2

  1. 1
  2. 2

1/2

  1. 1
  2. 2

Badmode voor iedereen

De Wit Schijndel is ook groot in badmode. Bij ons kunt u kiezen uit badpakken tot maat 50 en bikini’s in de cupmaten A t/m E, heren- en kinderbadkleding. Uiteraard kunt u ook terecht voor andere kleding zoals korte en lange broeken, blouses, sandalen en slippers. Kinderen vermaken zich makkelijk een hele dag met een snorkelset en een paar zwemvliezen. En in het zwembad met een zwembrilletje en een leuk spel voor in het water. Als u te maken heeft met een rotsige bodem met scherpe steentjes, is het wellicht raadzaam waterschoentjes aan te schaffen. En voor kinderen die nog niet goed genoeg kunnen zwemmen, kunnen zwemarmbanden, een Swimtrainer of hand peddels uitkomst bieden.

Zwemmen & duiken artikelen bij De Wit Schijndel

Weet u precies welk artikelen voor zwemmen & duiken u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal artikelen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op internet vinden; via de links bovenaan deze pagina komt u op de juiste plek terecht.

Nieuwsbrief