Zodiac Ont- en verluchter aansluitstuk collector

Niet op voorraad
29,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Zodiac Ont- en verluchter aansluitstuk collector

Dit product maakt deel uit van het zonnecollectorsyteem. Door middel van dit aansluitstuk kunt u de ont- en verluchter van uw zonnecollectoren van het zwembad bevestigen. Deze zonnecollectoren zorgen ervoor dat u uw zwembad kunt verwarmen met de warmte van de zon. Dit scheelt een hoop geld en u kunt al vroeg genieten van een verwarmd zwembad. De set is gemakkelijk zelf te plaatsen, en kan op horizontale, verticale en schuine oppervlakten worden bevestigd.

Specificaties: Zodiac Ont- en verluchter aansluitstuk collector

  • Naam: Ont- en verluchter aansluitstuk collector
  • PLU: 1095012
  • Merk: Zodiac
  • Kleur: Zwart
  • Uitvoering: Met schroefdraad voor een waterdichte aansluiting
  • Afmetingen: 50 mm aansluiting
  • Maten: 90 graden bocht
  • Geschikt voor: Collectorsysteem voor grotere zwembaden
  • Materiaal: EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer)
  • Tip: Het systeem kan geplaatst worden d.m.v. kitten of montage aan panlatten op het dak

Recensie: Zodiac Ont- en verluchter aansluitstuk collector

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief