2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Zodiac Collectors bevestigingsset

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Zodiac Collectors bevestigingsset

U kunt honderden euro's besparen op het verwarmen van uw zwembad door middel van zonnecollectoren. De zon schijnt per slot van rekening voor niets en die warmte kan gewoon gebruikt worden. Door middel van deze set kunt u de doorvoerbuizen aan de EPDM leidingen bevestigen. De set is zeer gemakkelijk te monteren en kan op schuine, vlakke en verticale ondergronden worden geplaatst.

Specificaties: Zodiac Collectors bevestigingsset

  • Naam: Collectors bevestigingsset
  • PLU: 1071307
  • Merk: Zodiac
  • Kleur: Zwart
  • Geschikt voor: Collectorsysteem voor grotere zwembaden
  • Materiaal: Pvc
  • Tip: Het systeem kan geplaatst worden dmv kitten of montage aan panlatten op het dak

Recensie: Zodiac Collectors bevestigingsset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief