Zodiac Aftapkraan Collectorssyteem

Niet op voorraad
29,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Zodiac Aftapkraan Collectorssyteem

Het bevestigen van zonnecollectors levert een hoog rendement op bij zonnige dagen. Het verwarmt namelijk uw zwembad zonder dat u daar stroom voor hoeft te gebruiken. In de winter is het zaak deze collectors te beschermen, dit doet u door middel van het leeg laten lopen van de collectors. Deze aftapkraan helpt u hierbij. U monteert deze namelijk op het laatste punt van het zwembad, zodat u de collectors gemakkelijk leeg kunt laten lopen. Zo krijgt u geen vorstschade aan de collectors en gaan deze langer mee.

Specificaties: Zodiac Aftapkraan Collectorssyteem

  • Naam: Aftapkraan Collectorssyteem
  • PLU: 1095009
  • Merk: Zodiac
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 50 mm aansluiting
  • Geschikt voor: Collectorsysteem voor grotere zwembaden
  • Materiaal: EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer)
  • Tip: Het systeem kan geplaatst worden dmv kitten of montage aan panlatten op het dak

Recensie: Zodiac Aftapkraan Collectorssyteem

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief