XQ-Max Darts Vincent van der Voort 90 procent dartpijlen

Op voorraad

59,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: XQ-Max Darts Vincent van der Voort 90 procent dartpijlen

De XQ-Max Darts Vincent van der Voort 90 procent dartpijlen hebben een barrel die voor 90 procent uit tungsten, ofwel wolfraam, bestaat. Dit materiaal heeft een hele hoge dichtheid wat het mogelijk maakt om de pijlen dunner te maken. Zo is er meer ruimte om de pijlen dicht bij elkaar te kunnen gooien. Deze dartset bestaat uit drie steeltip dartpijlen met een kunststof opbergdoosje.

Specificaties: XQ-Max Darts Vincent van der Voort 90 procent dartpijlen

  • Naam: Vincent van der Voort 90 procent dartpijlen
  • PLU: 1226341C
  • Merk: XQ-Max Darts
  • Shaft: Kunststof
  • Barrel: 90% tungsten
  • Punt: Steeltip
  • Inhoud: Drie pijlen in een opbergdoos
  • Gewicht: 22 gram 24 gram 26 gram

Recensie: XQ-Max Darts Vincent van der Voort 90 procent dartpijlen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief