Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

XQ-Max Darts Michael van Gerwen Green Demolisher dartpijlen

Niet op voorraad
Vanaf:

39,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: XQ-Max Darts Michael van Gerwen Green Demolisher dartpijlen

De XQ-Max Darts Michael van Gerwen Green Demolisher dartpijlen hebben een barrel die voor 70 procent bestaat uit tungsten. Deze set Michael van Gerwen dartpijlen bestaat uit drie complete pijlen met daarbij nog extra shafts met een groene accentkleur.

Specificaties: XQ-Max Darts Michael van Gerwen Green Demolisher dartpijlen

  • Naam: Michael van Gerwen Green Demolisher dartpijlen
  • PLU: 1233854C
  • Merk: XQ-Max Darts
  • Shaft: Kunststof
  • Barrel: 70% tungsten
  • Punt: Steeltip
  • Inhoud: Drie pijlen en drie extra shafts
  • Gewicht: 21 gram 23 gram 25 gram

Recensie: XQ-Max Darts Michael van Gerwen Green Demolisher dartpijlen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief