Winterjas kopen

Een goede winterjas is onmisbaar voor de wintersporter. Om de koude dagen tijdens een wintersportvakantie door te komen moet de jas aan verschillende eigenschappen voldoen. Een jas moet zorgen voor warmte en tegelijkertijd over een goede ademende werking beschikken. Ook moet de winterjas winddicht zijn. Bij De Wit Schijndel heeft u de keuze uit een ruim assortiment met bekende merken als Didriksons en Patagonia.

Lees meer.

1/5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

1/5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Jas voor de wintersporter

Een wintersportjas moet over andere eigenschappen beschikken dan een winterjas die u dagelijks gebruikt. De winterjas voor de wintersporter moet de nodige bewegingsvrijheid bieden, zodat u goed op de piste uit de voeten kunt. Ook heeft u een warme jas nodig om u ook onder extreme omstandigheden warm te houden. De winterjas noemen we de zogenaamde derde laag of hardshell. U kunt er ook voor kiezen deze hardshell te combineren met een softshell, een tussenlaag tussen jas en kleding, die u de nodige warmte biedt.

Sportieve winterjas

De sportieve eigenschappen van een winterjas om te skiën of snowboarden staan bij uw keuze op de eerste plaats. U moet natuurlijk eenvoudig kunnen bewegen als u op de piste staat. Een capuchon is een welkome aanvulling. Handig om op te zetten als er een sneeuw- of regenbui de kop op steekt. Ook zorgt de capuchon ervoor dat u de warmte niet via het hoofd kwijtraakt. Veel wintersportjassen zijn uitgerust met een sneeuwvanger. Daardoor kan er bij een val op de piste geen sneeuw de jas in komen. Ook handig zijn speciale zakken waarin u een skibril en skipas kwijt kunt.

Winterjas bij De Wit Schijndel

Tijdens uw wintersportvakantie wilt u natuurlijk voor de dag komen met een modieuze winterjas. Ook de technische eigenschappen van een winterjas voor heren of dames spelen bij de keuze voor een jas een belangrijke rol. Bij De Wit Schijndel vindt u een ruim assortiment winterjassen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Weet u precies welke winterjas u wil, dan vindt u hierboven een groot deel van onze collectie.

Nieuwsbrief