Wilson NXT Power bespanning

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Wilson NXT Power bespanning

De Wilson NXT Power bespanning reduceert trililngen en zorgt voor veel spelcomfort. De NXT Power is voorzien van twee keer meer vezels dan de klassieke NXT bespanning. Hierdoor wordt de kracht van de bespanning verhoogd. De WIlson NXT Power bespanning combineert kracht en comfort en is zeer sterk. Deze bespanning is geschikt voor spelers van ieder niveau.

Specificaties: Wilson NXT Power bespanning

  • Naam: NXT Power bespanning
  • PLU: 1232359
  • Merk: Wilson
  • Materiaal: Multifilament micro fiber geïmpregneerd met PU
  • Dikte: 1.30 mm
  • Lengte: 12.2 meter
  • Kleur: Wit
  • Geschikt voor: Spelers van elk niveau

Recensie: Wilson NXT Power bespanning

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief