Wilson Juice Pink tennisracket junior

Op voorraad

34,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Wilson Juice Pink tennisracket junior

Het Wilson Juice Pink tennisracket is uitermate geschikt voor de beginnende tot gevorderde junior tennisser. Dit racket met een roze uitstraling is geïnspireerd op de tour-rackets van Wilson. Het racket heeft uitstekende eigenschappen die het aanleren van de verschillende slagen makkelijker maken. De bumper guard zorgt voor bescherming van het frame en de snaren wanneer het racket met de grond in aanraking komt. Zo is de Wilson Juice Pink een junior tennisracket dat zorgt voor veel spelplezier.

Specificaties: Wilson Juice Pink tennisracket junior

 • Naam: Juice Pink tennisracket junior
 • PLU: 1235337C
 • Merk: Wilson
 • Gewicht: 21: ± 195 gram (bespannen)
  23: ± 220 gram (bespannen)
  25: ± 225 gram (bespannen)
 • Bladgrootte: 21: 613 cm²
  23 en 25: 677 cm²
 • Afmeting : Lengte 21: 53,3 cm
  Lengte 23: 58,4 cm
  Lengte 25: 63,5 cm
 • Bespanning: Bespannen
 • Snarenpatroon: 16 x 19
 • Maat: 21 23 25

Recensie: Wilson Juice Pink tennisracket junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief