Wilson Burn tennisracket junior

Op voorraad

89,95

79,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Wilson Burn tennisracket junior

Het Wilson Burn tennisracket junior geeft veel power aan de tennisser die bij voorkeur vanaf de baseline speelt. Een degelijk junior racket dat verkrijgbaar is in verschillende maten.

Lichtgewicht tennisracket

Net als de andere tennisrackets in de Wilson Burn reeks heeft ook dit racket een stoer uiterlijk. Het tennisracket is geschikt voor jonge recreatieve tennissers of wedstrijdspelers in de leeftijd tot en met 12 jaar. Het Wilson Burn racket is lichtgewicht en daardoor makkelijker te hanteren. Ook is het tennisracket voorzien van de Spin effect technologie. Deze technologie maakt het spelen van topspinballen makkelijker. Hierdoor gaat de bal ruimer en met meer marge over het net.

Specificaties: Wilson Burn tennisracket junior

 • Naam: Burn tennisracket junior
 • PLU: 1235333C
 • Merk: Wilson
 • Gewicht: 25: ± 256 gram (bespannen)
  26: ± 266 gram (bespannen)
 • Bladgrootte: 645 cm²
 • Balans: 25: 33 cm
  26: 34 cm
 • Afmeting : Lengte 25: 63,5 cm
  Lengte 26: 66,04 cm
 • Bespanning: Bespannen
 • Snarenpatroon: 18 x 16
 • Maat: 25S 26S

Recensie: Wilson Burn tennisracket junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief